Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7882110 www.bgdnes.bg

Неграмотни ченгета спасяват жрици от глоби

Две проститутки са били хванати да предлагат сексуслуги в Пазарджишко и глобени с по 50 и 100 лв., които са отменени от Районния съд в Пловдив. Жриците се спасили от наказанията заради грешки на ченгетата при оформяне на документацията за санкциите.
Едната жрица и друг път е била хващана на въпросното място да маха на преминаващите автомобили. През ноември 2018 г. й е бил съставен акт. Година по-късно ченгетата я хванали повторно да предлага плътски услуги. Отново й е бил съставен протокол за глоба от 100 лева. Проститутката го обжалвала пред съда. Оказало се, че инспекторът от МВР е допуснал грешки в акта.
Колежката й също е била спипана на 9-и километър. Тя била провокативно облечена, ръкомахала и отправяла палави намеци на пътуващите. Един от автомобилите бил от автопатрулите на пловдивската полиция. Униформените спрели и й съставили акт.
Глобата й също била отменена от магистратите. От материалите по делото става ясно, че полицаят, съставил акта, е забравил да впише номер в бланката. Освен това органите на реда не са питали жената защо ръкомаха и дали предлага секс за пари. Поради последните факти обвинението е останало недоказано, съобщава сайтът Трафикнюз.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама