Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7883918 www.bgdnes.bg

Новата "Мис Плеймейт" Михаела Тодорова: Още търся принца на бял кон

Момичетата ми завиждаха за короната, някои се пръскаха от злоба

 

Коя е тя

Михаела Тодорова е новата носителка на короната "Мис Плеймейт". 21-годишната красавица е родом от Казанлък. Блондинката разби на пух и прах конкуренцията. Заминава се с моделство. Михаела е може би най-търсената жена в България, след като грабна престижната титла. Специално за читателите на "България Днес" Тодорова даде интервю, в което разкри бъдещите си планове.

- Михаела, отмина ли вече еуфорията, след като спечелихте "Мис Плеймейт"?

- Още не. Всичко ми е прясно. Само за това мисля. Изцяло съм се отдала на работа, свързана с титлата "Мис Плеймейт". Като цяло в момента нямам време за други неща освен за събития, свързани с титлата ми.

Реклама

- Имаше ли купон в чест на победата ви?

- Парти нямаше. Бях едно от първите момичета, които си тръгнаха след финала. Както казах, имам много работа. Може би след година, когато съм по-свободна, ще отпразнувам победата.

- С какво ще ви помогне короната на "Мис Плеймейт"?

- Ще се развивам още повече като модел. Пред мен се отварят много нови врати, защото титлата дава огромни възможности за развитие. Само трябва да знаеш как да ги използваш. Мисля, че съм наясно какво трябва да правя оттук насетне. Откакто съм "Мис Плеймейт" интересът към мен се повиши. Постоянно ме търсят - от предавания, за реклами, за всичко, общо взето. Много се радвам, че показах на хората колко добър човек съм. Всички ме харесват. Виждат, че съм откровена. Не съм фалшив човек и не играя никакви роли.

- Само в сферата на моделството ли искате да се занимавате?

- Искам да се развивам и като актриса. Имам опит. Участвала съм в един сериал. Интересно ми да съм актриса. Влече ме натам. Ако ми предложат да се снимам в някаква по-голяма продукция, няма да откажа.

- С миналогодишната победителка Жанета Осипова демонстирахте огромна близост. Тя дава ли ви съвети как да се държите на сцената, с какво да впечатлите журито?

- С Жанета сме близки. Много се уважаваме. Тя е много добро момиче. Но не ми е давала съвети. Не сме говорили изобщо за конкурса. Мисля, че и нямаше нужда.

- Усетихте ли някаква завист от останалите момичета, щом разбират, че вие сте голямата победителка?

Реклама

- В няколко момичета го видях. Личеше им по очите и по държанието. Пукаха се от яд. Изпитваха към мен огромна злоба. Дори едно от момичетата слезе от сцената, щом разбра, че съм спечелила.

- Освен короната спечелихте и 20 000 лева. Решила ли сте в какво да ги вложите?

- Със сумата ще направя кампания за жени, които са подложени на домашно насилие. Обмислила съм добре идеята. Ще инвестирам парите в това. Напълно съм сериозна. Искам да помогна да такива жени. Била съм в такива ситуация и знам колко е тежко.

- Какво да очакваме от Михаела Тодорова?

- Една много силна година. Ще съм много по-различна от предишните плеймейтки. Хората ще бъдат много учудени и изумени от мен. Може да очакват едно голямо "б-у-у-у-м".

- Имате ли някаква скрити таланти, за които никой не знае?

- Много добре танцувам. Не съм професионалист, но се справям чудесно. И то доста добре. Никога не съм била танцьорка и никога няма да бъда. Мога и да пея. Някой ден може да запиша песен с някой известен певец.

- Обичате много да пътувате. Коя е следващата дестинация на "Мис Плеймейт"?

- Много искам да си почивам, но няма как да стане сега. До края на годината съм заета всеки ден. Графикът ми е пълен. Много ме влече източната култура. Наумила съм си да отива в Япония за няколко седмици. Мексико също е мечтана дестинация. Вече не искам да обикалям по-популярните - Дубай, Египет, Малдиви. Била съм там и искам нещо различно.

- Имате силикон в гърдите. Ще увеличавате ли още бюста си?

- Вече не е модерно да имаш големи гърди. На мода са естествените. Няма да си правя повече операции. Мисля, че така съм много добре. А и не го казвам само аз (смее се).

- Има ли новата плеймейтка човек до себе си?

- Не, нямам. Не съм срещнала принца на бял кон. Когато съм с един човек, съм много отдадена. Капризна съм на тема гадже. Имам големи изисквания, а рядко се срещат вече такива хора. Не съм от момичетата, които се хвърлят на първия срещнат.

- На 21 години сте. Заминавате ли се с нещо освен моделство?

- Другата година смятам да запиша висше. Искам да съм по-свободна и да се оттам на ученето. Ако бях записала сега, нямаше да се справя. Когато се занимавам с две неща едновременно, винаги се провалям. Ще искам да минат основните ангажименти и ще се съсредоточа върху ученето. Спряла съм се върху специалността "Селско стопанство". Имам интерес към тази сфера. В бъдеще планирам да се занимавам със земеделие.

Реклама
Реклама
Реклама