Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7888810 www.bgdnes.bg

Цеци Красимирова се снима как го прави

Моделката се хвърля върху мъжа си в басейн

Сексапилна татуирана брюнетка яхва отгоре истински мачо в басейн. Телата им се привличат едно към друго. Страстите между двамата се нажежават до червено. Двойката се обарва с ръце, след което следва кулминацията...

Не, това не е забранен филм от интернет, в който участват порнозвезди. А са Цеци Красимирова и половинката й - милионерът Майкъл Струмейтис.

Реклама

Моделката загатна за любовните си изпълнения със съпруга си. Бившата любовница на Косьо Самоковеца пусна провокативни снимки, на които с половинката й го правят. Милионерът е награбил яката сексапилната брюнетка, а тя е отгоре му. Всичко това се случва в басейн като аквариум във вилата им на остров Фиджи, където влюбените гълъбчета са на романтична почивка.

Не е ясно кой е снимал сексуалния акт между Красимирова и Струмейтис, но Цеци много се радва точно на тези снимки. И дори ги публикува в интернет.

На Фиджи Красимирова и милионерът Майк тънат в истински лукс. Те наемат огромна вила на брега на океана. Гледката от верандата на двойката е спираща дъха - безкрайно синьо.

Къщата разполага със собствен басейн. А водата в него влиза директно от океана. И точно в басейна двойката решава да разнообразни сексуалния си живот.

"Това е нашият меден месец", възкликва от екзотичната дестинация Красимирова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама