Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7891472 www.bgdnes.bg

Ася Капчикова с ново гадже

Плеймейтката си хвана млад богаташ, обикалят планините

Ново гадже си хвана Ася Капчикова.

Плеймейтката заби пореден богаташ, научи "България Днес". Мъжът до Капчикова развива самостоятелен бизнес.

Той е малко по-възрастен от 28-годишната блондинка.

Двамата са заедно от няколко месеца, но упорито крият връзката си. Засега те не се появяват по публични места заедно. Капчикова иска да види как ще потръгне връзката й с новия. Тя се страхува, че той може да я остави, след като стане популярен в светските среди.

Реклама

Ася се изпусна за новото си завоевание. Плеймейтката качи видео от поредната си разходка в гората. От кадрите се вижда, че тя е в компанията на мистериозен мъж. След това Капчикова сподели с феновете си ново клипче. На него блондинката се вози в тузарски джип, а зад шофьорското място е същият мъж.

Новото гадже на Капчикова я запалва по планинарството. Откакто е с него, бившата на Криско всеки уикенд е в гората, където да се любува на есенната приказка.

Плеймейтката признава пред приятелки, че най-после среща истинската любов.

Капчикова стана известна заради връзката си с рапъра Криско. Любовната им авантюра приключи след едва година. След нисичкия музикант плеймейтката се хвана с абсолютно неизвестен мъж - Живко. Двамата бяха заедно няколко години, но накрая силиконката би шута на момчето.

Ася успява здраво да завърти главата на новото си гадже. Бизнесменът е хлътнал до уши по напомпаната русокоска. Новият приятел на Капчикова е истински романтик. Ася се похвали, че всекидневно получава букети от приятеля си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама