Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7930074 www.bgdnes.bg

Жозе Моуриньо: В "Тотнъм" не ме обичат

Треньорът на "Тотнъм" Жозе Моуриньо направи интересен коментар след победата с 3:2 над "Борнемут" във Висшата лига. Според него феновете на тима ну го обичат, но го приемат.

"Феновете обичат клуба, а не мен. Просто ме приемат като супер професионалист. Хората ще имат повече причини да ме обичат, ако харесват работата ми", призна треньорът.
"Играхме добре до третия гол, бяхме близо и до четвърти. След пропуска играта ни стана съвсем друга. Това все пак е Вишата лига на Англия - борбата е до края на мача. Деле Али играе на позицията, която му е най-удобна. Той има картбланш да действа креативно. Мисля, че след моето идване в "Тотнъм", той направи три отлични мача", заяви Моуриньо.
"Стори ми се, че играчите ми бяха леко уморени, след като изиграха някои напрегнати срещи напоследък. Играхме добре в дълъг период от срещата, имаше и някои плашещи моменти, но като цяло феновете ни се насладиха на победата. Вкарахме седем гола в последните четири дни", анализира Моуриньо.
Междувременно пореден мениджър от Висшата лига може да се раздели с поста си. Това е Кике Санчес Флорес от "Уотфорд". Очаква се той да бъде уволнен още тези дни, след като отборът е в дъното на класирането с актив от едва 8 точки. "Уотфорд" има само една победа от началото на сезона. Флорес пое отбора в началото на септември, като на тази позиция той замени Хави Грасия.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама