Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7930629 www.bgdnes.bg

Малкото Шамарче засенчи баща си

Синът на известния БГ рапър си партнира с шоколадова хубавица в новото парче "Шок"

Ново рап парче в дует с шоколадова хубавица пусна наследникът на най-успелия в този музикален стил българин Мишо Шамара - Big Sha. Той отдавна живее със семейството в американския град Чикаго, където е записано поредното изпълнение на сина му Михаил, известен в музикалните среди като Lil Sha.

Реклама

Клипът на парчето "Шок" се завъртя през уикенда, а час преди официалния старт на проекта гордият баща Мишо Шамара го промотира на собствената си страница във фейсбук. Подгряващата фраза: "Премиерата в тубата след 30 минути с подгряващи", написа Шамара и качи видеото, което веднага бе забелязано от последователите на емигранта.

"Хайде, шервайте яко и да летиме нагоре. Новото на моя големец", допълни малко по-късно гордият татко на изгряващата млада звезда Lil Sha.

Във видеото той си партнира с едрогърда шоколадова красавица в тийнейджърска възраст с артистичен псевдоним Foreva Trice, в каквато е и самият наследник на Мишо Шамара. На кадрите младият рапър е в черни дрехи и с дебели "златни" ланци на врата, какъвто обикновено е стайлингът на класиците в този музикален жанр. Сюжетът на парчето се върти около ежедневието на лирическия герой, който в рими споделя грижите около работата си през деня и любовните трепети през нощта, насочени към партньорката му. Смуглата красавица се стреми да вдигне акциите пред младежа, като отговоря на опитите му за близост с пърхане на мигли и нежно чуруликане. Действието се развива около огромна билярдна маса в помещение с приглушено осветление, което оставя в зрителите усещането за интимност между двойката. Видеото е заснето от известния оператор Матей Мандажиев, който също отдавна живее в Чикаго и се се изявява като диджей.

Само за денонощие клипчето на Lil Sha събра хиляди лайкове, което познавачи на жанра определят като изключително добро начало за толкова млад изпълнител, какъвто е синът на Мишо Шамара. Други се шегуват, че синът ще детронира баща си и ще стане по-известен рапър от него.

Партньорката на Lil Sha също е добре приета от аудиторията. Младата певица е все още непопулярна сред любителите на жанра зад океана, но познавачи й предричат добро бъдеще.

Реклама
Реклама
Реклама