Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7936431 www.bgdnes.bg

Бившият на Гери Никол я смени със силиконка

Певицата отвръща с кикбоксьор 

Силиконова сексбогиня смени Гери Никол в кревата на рапъра Капо Верде.

Русенският изпълнител, който дори щеше да се жени за Яката дупара, е намерил нова любов. Избраницата му Рената е модерна, млада, истинска силиконова дива и определено успява да замотае качествено главата на рап сензацията. Мариян, както е истинското име на Капо Верде от БНР (Бандата на ръба), за пръв път се осмелява да разкрие връзка след бурната си любов с Гери Никол.

Популярната певица имаше страстна връзка с Капо. Според слуховете двамата дори живеят заедно и кроят планове да се женят. Уви, нещата не им се получават и всеки поема по собствен път. Сега рапърът няма никакви притеснения и не спира да пуска снимки в социалните мрежи със своята нова любима. Романтични почивки, бурни купони - двамата с Рената са заедно непрекъснато.

Реклама

От своя страна Гери Никол също нагазва в дълбоките води на любовта с нов. Наблюдателни фенове спрягат името на изпълнителката на хита "Шефе, шефе" с известен кикбоксьор. Новият на певицата е Дани Илиев.

Боецът е забелязан в компанията на сексапилната варненка по време на хайлайф събитие. Двамата делят една маса и според запознати показват интимност по време на мероприятието. Флиртът е налице, но феновете се чудят дали отношенията между Дани и Гери ще се задълбочат както при бившия й.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама