Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7944458 www.bgdnes.bg

Софка и Гринго в Дубай за ЧРД

Маринова заведе цялата рода на почивка

Любимият на изпълнителката се премени като шейх

Рожден ден в Дубай ще отпразнува Софи Маринова. Ромската перла заведе цялата рода в емирството, където ще вдигне щур купон по случай празника си.

Маринова днес навършва 44 години. Софка решава, че иска да посрещне празника си на топло и на място, на което никога досега не е ходила. Затова избира Дубай. Хем е красиво, хем и тузарско.

Реклама

Плътно до Софка е мъжът й Гринго. Така Маринова даде за пореден път да се разбере, че двойката е заедно, а не са разделени, каквито информации се тиражират.

За празника Софи е запазила луксозен ресторант в центъра на Абу Даби. Цялата компания ще се весели до ранни зори в изисканото заведение.

Маринова плаща цялата почивка на семейството си.

Освен Гринго и Лоренцо в Дубай е и семейството на братовчедката на Маринова, която носи същото име. Всички се настаняват в луксозен хотел, който, разбира се, е пет звезди.

Цялата фамилия се потопи в красотите на нощен Дубай. Изпълнителката на "Стари рани" не спира да обикаля и да се възхищава на емирството.

Софка и компания наемат кола, с която да се придвижват из Дубай. Те посещават всички забележителности, включително и Бурдж Халифа - известна като терасата на света.

За да влезе още повече в културата на емирството, Софка се забули. А Гринго надяна дълга роба и се премени досущ като шейх.

Маринова и любимият й се докоснаха до президентския дворец на Абу Даби. Двойката обикаля повече от три часа огромния палат, който се простира на стотици квадратни метри.

Реклама
Реклама
Реклама