Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7946107 www.bgdnes.bg

Излезе трейлъра на новия филм за Джеймс Бонд (Видео)

Студиото Universal разпространи дебютния трейлър на 25-ия филм за Джеймс Бонд. Новата лента носи името „Смъртта може да почака“ (No Time To Die) и ще излезе на екран през април 2020 година.

Главоломният успех на предишните филми от света на култовия агент 007 съвсем естествено предполага очакванията на зрителите да са огромни. И напълно в стила на Бонд можем да заявим, че още първото видео от продукцията дава сериозна заявка за нищо по-малко от истинско зрелище, разтърсващ сюжет и едно много класно актьорско присъствие, коментира БНР.

Реклама

Освен Даниел Крейг, който за пети път се превъплъщава в ролята на британския таен агент, участие в „Смъртта може да почака“ вземат и редица други изключителни актьори. Рами Малек, който надхвърли очакванията на зрители и критици с ролята си в „Бохемска рапсодия“, предизвика истинска сензация с новината, че в лентата той влиза в кожата на злодея.

Сред останалите звезди във филма са Лашана Линч („Капитан Марвел“), която ще бъде изключително противоречив герой във филма и успя да привлече доста внимание със спекулациите дали ще бъде следващият агент 007, невероятната Леа Сейду („Мисията невъзможна: Режим Фантом“), която запомнихме още със „Спектър“ и със сигурност, искахме да видим пак, Наоми Харис („007 координати: Скайфол“, „Спектър“, „Карибски пирати: На края на света“) като един от най-вдъхновяващите образи. Ралф Файнс също се завръща като М, поемайки щафетата от Джуди Денч.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама