Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7949471 www.bgdnes.bg

100 кила показа гаджето

Рапърът влюбен до уши, представя биографията си

С жената на сърцето си под ръка рапърът 100 кила пристига на едно от най-важните събития в живота си.

Варненецът най-накрая показа жената, в която е влюбен. По време на представянето на биографичната му книга "Свободен" двойката не успя да остане незабелязана. Те бяха облечени еднакво и отдалече си личеше химията помежду им. Килата е подарил сърцето си на мистериозна красавица, която упорито не афишира в медиите и социалните мрежи. Докато Явор Янакиев, както е истинското име на хитмейкъра, поздравява всеки един от феновете, половинката му се наслаждаваше отстрани в компанията на приятели и семейството си. Последната една година е пълна с позитиви за рап сензацията. Освен че успя да се дипломира, Килата направи няколко хита и успя да издаде биографията си, а според запознати дори и да се задоми.

Реклама

Най-успешният български рапър има афинитет към детайлите и поздрави абсолютно всеки един от гостите, които бяха дошли специално заради него на събитието.

"Определено гледам детайлите. Годините са ми показали, че малките детайли са важните неща. Надявам се и хората да ги улавят. В живота съм малко по-голям калпазанин, отколкото на сцената. Камерата не е постоянно с мен и си позволявам да правя някои неща, с които не се гордея", сподели специално за "България Днес" носителят на 6 награди "Рапър на годината".

На въпроса чувства ли се свободен, Явор Янакиев отговори категорично:

"Определно ДА! Цял живот съм абсолютно свободен под всякаква форма - в началото свободен без родителски контрол, после като рапър, свободен като изпълнител, който може да си прави каквото си иска."

"Книгата е биографична, но имайки предвид от Аспарухово до Рик Рос колко път съм минал, тя граничи и с фантастиката. Така че не се учудвайте, ако някои от нещата ви звучат нереални", с тези думи 100 кила даде старт на селфитата и раздаването на автографи за най-върлите му почитатели, които го очакваха с нетърпение час преди обявеното начало.

Освен жена му на важното събитие присъстваха и Ди Джей Фед, който е един от най-близките авери на Явор още от годините на лейбъла на Мишо Шамара. Маги Джанаварова също уважи дуетната си половинка, макар и с малко закъснение.

Реклама
Реклама
Реклама