Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7954175 www.bgdnes.bg

Илария натиска Буфон за сватба

Илария д'Амико чака предложение за сватба от легендарния вратар на Италия и "Ювентус" Джанлуиджи Буфон. Двамата са заедно от няколко години, след като заради нея той заряза съпругата си Алена Середова.

"Бих искала нещо романтично - със сняг и камина", казва спортната журналистка.

Тя не скъпи похвалите си за вратаря. Двамата имат общ син Леополд и мечтаят за момиченце.

"Не си представях, че футболист може да ми бъде партньор в живота. Но Джиджи е прекрасен човек, с много голямо и прозрачно сърце. Той е човек, който ме дарява с огромна любов и който трябваше да бъде обичан, прегърнат и разбран", споделя Д'Амико.

Реклама

Тя разказа и за началото на връзката им.

"Джиджи и аз се срещнахме, защото бяхме в една и съща емоционална ситуация - страдахме и бяхме в криза - обясни Илари. - Когато се видяхме, почувствахме нужда да си кажем всичко и разбрахме, че нещо се е случило вътре в нас. В Италия съществува стереотипът за жената, която съсипва семейства. Няма такива за мъжете. Винаги се вярва, че мъжете са откровени в много щастливия си живот и жените пристигат със злоба и завист, за да ги откъснат от семействата им. Това ме накара да страдам, защото не беше така."

Самата Д'Амико е можело да я няма въобще. Майка й забременяла с нея в момент, когато отношенията със съпруга й били обтегнати.

Планирала да направи аборт и дори имала записан час за него. Сутринта преди операцията лекарят се обадил с молба да я отложат с два дни заради ангажименти. Майката приела това за знак и решила да роди детето.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама