Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7957327 www.bgdnes.bg

Фики става боксьор

Стораро разучава бойния спорт от най-добрите

Допитва се до дясната ръка на легендата Флойд Мейуедър - Ленард Елерби

По стъпките на Кубрат Пулев иска да тръгне Фики. Изпълнителят сериозно се замисля за кариера в бокса. Стараро-младши си уреди среща с дясната ръка на Флойд Мейуедър - Ленард Елерби.

Фики се опитва да разбере от изпълнителния директор на компания на легендарния боксьор дали има шанс да пробие на ринга. Родният музикант има визия на боец. Фики е доста респектиращ - висок и целият е напомпан като животно.

Реклама

Синът на Тони Стораро отдавна има мерак да се пусне ринга, но не само за да се разтовари. Фики повече от година тренира в България. Той има личен наставник, който му предава основните удари и движения на ринга. Боксът е любимият спорт на Фикрет. И той е твърдо решен, че може да стане новият Кубрат Пулев.

Синът на Тони Стораро няколко месеца опитва да се свърже с изпълнителния директор на компанията на световното величие в бокса.

Още като разбира, че ще има турне зад океана, Фики задейства визитата си при Елерби. След многократни запитвания и уговорки двамата успяват да се видят на по чаша кафе, видя "България Днес". Срещата между певеца и дясната ръка на Мейуедър се състоя преди дни в Чикаго, където Фики пя с Галена пред нашенци, живеещи зад океана.

Фики и Ленард Елерби разговарят близо час за бокс. Дясната ръка на Флойд разкрива част от тънкостите на професионалния бокс пред сина на Тони Стораро. Срещата амбицира още повече Фики да се впусне в новото поприще и е въпрос на време да разберем дали ще става боксьор.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама