Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7962472 www.bgdnes.bg

Гаджето на Де Хеа влиза в "Новите съседи"

Половинката на вратаря на "Манчестър Юнайтед" Давид де Хеа - Едурне, ще се изявява в ново амплоа. Красивата испанска певица започва кариера като актриса.

Първата роля на блондинката ще е в популярния и у нас сериал "Новите съседи". В него тя ще си партнира отново с Паз Падила. Актьорът е заедно с нея и в момента в журито на музикалното риалити Got Talant. Той се снима в сериала от 2010 година.

Реклама

Певицата ще влезе в кожата на Надя - рок фен, която ще убеди Кокe да изнеся концерти в бара му. Ходът ще доведе до небивал интерес към заведението и то ще е постоянно пълно. Това никак няма да зарадва Енрике Пастор , който ще направи всичко възможно да спре шумните изяви.

В момента в Испания се излъчва втората половина на единадесети сезон на хитовия сериал. Едурне ще вземе участие в следващия, 12-и сезон. Тя вече е заснела някои от сцените. Останалата част ще се снима през януари.

Едурне постоянно пътува между Англия и Испания. Тя живее в Манчестър с гаджето си. Отскача до родината заради служебните ангажименти.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама