Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7967300 www.bgdnes.bg

Любо Нейков стана ханъма

Полова трансформация

Комикът не спира да се преобразява и забавлява в мрежата

Поредната полова трансформация у нас беляза отминаващата 2019 година!

Любимият комик на цяла България Любо Нейков се превърна в жена от ориенталски произход, сиреч ханъма.

Превъплъщението му е направено в социалните мрежи, където често артистът обича да изненадва феновете си, ако не разсмива от малкия екран. Клипчето, продължило едва няколко секунди, показва Любо забулен като ханъма или индийка, който танцува и клати глава в типично ориенталски дух. "Добро утро... по радио "Делхи", пише Нейков, а секунди по-късно заваляха хвалебствия от стотици фенове. "Денят ми започва с усмивка", "Оправихте ми настроението още от сутринта, не мога да спра да се смея" и още десетки коментари издигат в култ способността на Нейков да пръсва от смях хората.

Реклама

Любо е познат със слабостта си да влиза в женски превъплъщения. Една от емблематичните му роли е тази на асистентката Ненка в "Комиците".

Преди месеци, отново в мрежата, Любо се снима с гигантска буболечка, като написа "Ура, ще си сготвя буболечка. Обичам я", като така постави въпроса дали не е веган и се е насочил към азиатската кухня, която е богата на протеини.

Друго забавно преобразяване на Нейков е на растението Чичко Тревичко, от което пониква трева. Той сподели снимката в мрежата, като за рекордно време спечели над 11 000 харесвания от почитателите си.

Забавните снимки с филтри от телефона са новото хоби на комика, който не спира да се снима във всякакви безумни форми. "Е, не съм ли хубав?", заключава той.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама