Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7972253 www.bgdnes.bg

Слави и Крисия пак заедно

     Малката певица с участие в коледната програма на 7/8 ТВ 

Да не са били гаджета, че да се събират, учудени са в екипа на Трифонов 

Слънце изгря в отношенията между Слави Трифонов и Крисия и ледовете в отношенията им се разтопиха.

Това е факт, след като Крисия получи покана да участва в новогодишната програма на телевизия 7/8. Талантливата певица и телевизионния водещ приключиха професионалните си отношения миналата година, след като в продължение на месеци разградчанката нямаше никакви изяви - нито по телевизията, нито на концерти. Изненадващо Крисия отново ще работи със своя откривател, а феновете им са изумени как така са се събрали. Крисия никога не е възнегодувала открито срещу Трифонов, но в публичното пространство остана усещането, че раздялата им не е настъпила спокойно.

Реклама

"България Днес" потърси екипа от "Шоуто на Слави Трифонов" за коментар относно изненадващото завръщане на Крисия при Слави. "Не е никаква изненада това. Говорят, че се събират, сякаш Слави и Крисия са били гаджета. Тя беше дълги години част от екипа и това е нормално нещо", коментира пред вестника сценаристът Тошко Йорданов.

И допълни: "Крисия си учи в Музикалното училище, ние си правим телевизия и не виждам какво е нередното. В празничната програма ще участва и господин Андреев, както и Миро. Защо не обърнете внимание на тях, а само на Крисия?", зове Йорданов.

Потърсихме за коментар и семейството на Крисия, но от там категорично отказаха да говорят по темата.

Звездата на Крисия изгря с участието й в кастинга.

"Уважаеми зрители, знаете, че за мен като човек, който професионално се занимава с телевизия, най-важното нещо сте точно вие, зрителите. Защото вие сте тези, които осмисляте целия труд, който полагаме и аз, и моят екип. Затова 7/8 ТВ ще направи специална празнична програма за Коледа и Нова година. На Коледа, този семеен празник, ще ви срещнем с децата, които станаха част от нас. Станаха част от нашето, надявам се, и от вашето телевизионно семейство. Децата, част от които вече пораснаха и се превърнаха в талантливи младежи и девойки. Ще празнуваме заедно с Крисия, с победителя от формата "Нова звезда" Сава Чиплич, с водещите на „Запознай се с малките“ - господин Андреев, Тереза и Даниела Пирянкова, с участничките в конкурса "Партньорка на господин Андреев" - Симона, Гергана Тодорова и Диана Чаушева, с финалистите от "Игра на хорове" - вокален ансамбъл "Фортисимо", с победителката от "Кандидати за слава" Вяра Райчева и, разбира се, с близнаците-пианисти Хасан и Ибрахим.

"България Днес" се свърза и със семейството на Даниела Пирянкова, която в момента гради успешна кариера в империята "Пайнер" под псевдонима Данна.

"Дани много се зарадва, защото това беше неочаквано обаждане. Поканиха я и тя веднага се съгласи, тъй като тръпката от участие в шоуто е много голяма. Тя много се радва, че отново ще се види с хората от екипа и "Ку-ку бенд". Имаше раздяла в миналото, но не е имало пререкания и винаги отношения между двете страни са били отлични", коментира пред вестника Николай Пирянков, баща на талантливата изпълнителка.

"За Нова година подготвяме специална 3-часова празнична програма, в която аз и моят колега и приятел Камен Воденичаров ще ви срещнем с герои като Гацо Бацов, Гюро Кюмюро, Паулу Коелю, Шишо Бакшишо, Божинката. Ще има специални патриотични включвания от риалитито "Фермата - доизцеждане". Освено това специално участие ще имат Павел, Венци Венц, „Джуниър бенд“, Алисия, Миро, Емилия и Аристос Константину. Надявам се да се забавлявате, защото, както много добре знаете - всичко това е само заради вас, и само заради вас, и само заради вас", каза още Трифонов.

Реклама
Реклама
Реклама