Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7975007 www.bgdnes.bg

Враг на Бербо заби сгодена мацка

Дейвид Джеймс целува танцьорката Надя Бичкова

Най-големият враг във футбола на Димитър Бербатов - Дейвид Джеймс, прелъсти сгодената красавица Надя Бичкова. Двамата бяха партньори в танцувално шоу на Острова. Оказа се, че докосванията по време на техните изпълнения са прерастнали в нещо по-сериозно.
30-годишната украинка е сгодена за друг футболист - словенеца Матия Скаработ. Любовната афера лъсна случайно. Двойката беше заснета от друг танцьор Аляз Скорянец зад кулисите на шоуто. Във фотото се вижда как Джеймс целува по главата Бичкова, докато я обгръща страстно.
49-годишният Джеймс се разведе през 2005-а със своята съпруга Таня, от която има четири деца. По рано през годината стражът се раздели със своето дългогодишно гадже.


Бившият национал на Англия отказа коментар, както и неговата нова любов. Надя има дъщеря от своя годеник. Преди няколко седмици Скаработ написа любовно послание към украинката в социалните мрежи.
"Истински дар е да имам в моя живот толкова прекрасна и обичаща личност. Ти си не само невероятна майка, но и партньор. Вдъхновен съм от твоята вътрешна и външна красота. Заедно ние отглеждаме нашата дъщеричка. Надявам се, че тя ще тръгне по твоите стъпки. Благодаря ти, че ми показа какво означава любовта", написа Скаработ, който надали е предполагал, че годеницата ще му сложи рога.


Джеймс влезе в конфликт с Бербатов. Той беше треньор на българина в индийския "Керала".
"Най-лошият, който се мисли за треньор", написа нападателят за британеца. В своята биография Бербо допълнително разкритикува методиката и отношението на Джеймс.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама