Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7976226 www.bgdnes.bg

Хекимян е най-желаният ерген!

Около водещия мадамите грейват 

Телевизионни каки налазват Антон на коледно парти 

"Аз съм Гошко, хубавецът,

вечният ерген!"

Това пък е Антон Хекимян и той е най-желаният ерген! На коледното парти на Би Ти Ви голямото лице от малкия екран не успява да намери конкуренция по популярност сред дамите!

Човекът, който интервюира властта редовно, е по-популярен на коледната забава на телевизията от Снежанка и Дядо Коледа, взети накуп. Всички каки, малки и големи, напират за снимка с Хекимян. Понеже Антон е дащен, получават това, което искат.

Реклама

Лиляна Боянова буквално грее в компанията на колегата, Гена Трайкова и Александра Кръстева - също... Дори огнената Силвена Роу пристава на Антон Хекимян! Екзотичната кулинарка и майсторка на най-изисканите яхнии гушка свойски Антон, който в случая си позволява да пусне и лека усмивка под набол мустак.

И Петя Дикова минава под (селфи-) ножа, а Хекимян вече не подбира да се снима само с по една, вече ги граби по три наведнъж.

Дава си вид, че вече нищо не усеща и не му пука за бившата Василена Гръбчева, за която се носят слухове, че е бременна. А дали е така наистина?

Василена Гръбчева вече година има нов мъж в живота си. Бившата на Хекимян хич не си поплюва и щедро ръси суперлативи за новия и новите сърдечни трепети. "Той е човекът, с когото съм се карала най-много! Но за него съм готова на всичко!", казва Гръбчева.

Тя и Антон Хекимян бяха една от най-известните тв двойки, но преди две лета си казаха "Баста!" и решиха да продължат всеки сам по пътя си.

"Не обичам да говоря за личния си живот, но, да, името на Антон не стои до моето. В бъдеще ще видим какво ще се случи. Когато обичаш един човек, трудно можеш да затвориш страницата. Взаимоотношенията ни може да продължат по различен начин просто. Той винаги ще е близък за мен човек, както и аз за него. А преминаването от любов към приятелство е едно добро начало", разказа тогава Василена.

"С един мъж може да ме раздели това да се опита да ми ограничи свободата. За мен моето лично пространство и личният ми свят са много важни и той трябва да ги уважава. Може би даването на прекалено много свобода от моя страна е проблем, тъй като на хората вероятно им се струва, че не ме интересува техният живот, но това не е така", признава тя.

Реклама
Реклама
Реклама