Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7976249 www.bgdnes.bg

Николета бойкотира "Левски"

Не се вясна на "Герена" заради Ники М.

Николета Лозанова бойкотира "Левски" цяла есен. Тя не се появи на "Герена" за нито един мач на "сините" в Първа лига, видя "България Днес".

Причината е повече от ясна. Плеймейтката не е никак доволна от статута на любимия й Николай Михайлов от няколко месеца насам. След контузия през лятото вратарят загуби титулярното си място за сметка на Милан Миятович. Цяла есен синът на Борислав Михайлов търка пейката, като е изиграл само един мач - за купата със "Спартак" (Вн) в Балчик.

Реклама

Незавидното положение на Ники доведе до липсата на Николета на трибуните. Плеймейтката не покани и нито един негов съотборник на рождения си ден, макар че до лятото показваше близки отношения с няколко от другите "сини" половинки.

За разлика от нея сестрата на Михайлов - Бисера, не пропуска среща на "Левски" на "Герена". Съпругата на капитана Живко Миланов гледа двубоите с двамата им синове.

Николета има и още една причина да не се вясва на стадиона - никак не харесва треньора на "Левски" Петър Хубчев. Лозанова нападна наставника през лятото, защото освободи бившият й мъж Валери Божинов от националния отбор. Нападателят не се вписваше в концепциите на Хубчев.

"Когато името ти вече говори за теб след годините труд на изграждането му, няма никакво значение, че някой премълчава "компетентната" си преценка", написа Лозанова в инстаграм под колаж на Валери и Хубчев.

За сметка на този сезон през миналия Николета беше постоянно присъствие на "Герена". Тя не пропускаше мач на "сините", тъй като Ники бе несменяем титуляр през пролетта.

Компания в повечето случай й правеше любимата на Божинов - Биляна Дол. На не малко от мачовете двете изумяваха с избора си на облекло. Те се появяваха с външен вид, по-подходящ за нощен клуб, но не и за стадион. Не малко фенове изпиваха с погледи дълбоките им деколтета.

Ники е пред раздяла с "Левски" през зимната пауза и привържениците едва ли ще могат отново да изплакнат очи с гледката на Николета на "Герена".

Реклама
Реклама
Реклама