Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8003105 www.bgdnes.bg

Андреа: Надувам джуки №1 в света!

Бургазлийско барби прославя българите с големите си устни

22-годишната студентка от Софийския университет с 18-а операция за ЧНГ

Най-големите устни в света! Тази цел преследва 22-годишната Андреа Иванова от Бургас.

"Ще бъда №1 в света. Направих си четири пъти по-големи устни, за да имам най-големите на света, и съм много щастлива. Харесвам ги и мисля, че българка да притежава този световен рекорд ще бъде много хубаво", сподели пред "България Днес" русокосата фурия.

Българското Барби посреща с 18-а операция на устните новата 2020 г. Поредната доза хиалурон ще уплътни най-известната част от тялото на 22-годишната бургазлийка утре като подарък за празничните дни.

Реклама

"Разкрасителната процедура е от мен за мен. Не обичам да подарявам подаръци и не очаквам да получа. Винаги е било така. Най-важното е да сме заедно и да сме здрави семейството ми и моите близки", сподели пред "България Днес" блондинката.

Андреа става все по-популярна в цял свят. Славата й достигна Индия и Южна Америка, където местните мъже полудяха по студентката от Софийския университет "Св. Климент Охридски" и буквално я заливат с предложения за срещи и по-голяма близост.

"Индийци, колумбийци, узбекистанци, чилийци, китайци - от цял свят ми пишат и ми предлагат да ми изпращат пари и да отида при тях. Или заедно да ходим на екскурзии на хубави места. Чета им съобщенията, но никога не съм си и помисляла да го правя", разказва още пред вестника Андреа.

Освен че отрязала мераците на латиносите, Андреа отказала и четири покани за интервюта за колумбийски радиостанции. Отклонила и предложение от руската национална телевизия да бъде специален гост в предаване, в което ще се коментира модата на уголемените и различни по форма устни. И най-вече последният писък - устните тип октопод.

"Иначе излизам на срещи с мъже, които уговаряме в социалните мрежи, но никога не се е стигало до нещо повече. Не е имало любовни драми и преживявания", категорична е русокосата фурия.

2020 година започва с изпитна сесия в университета за Андреа, а в началото на втория семестър от последната, четвърта студентска година ще я изпрати директно на преподавателската скамейка. Като задължителен стаж по специалността "Немска филология" Андреа трябва да преподава на третокласници в столично училище на немски език.

Реклама

През идващото лято бургазлийката ще завърши бакалавърска степен и пътят й към така дългоочакваното слагане на силикон в гърдите вече е открит.

"Ще изчакам да завърша и да набавя пари, както и да намеря точния специалист. Ако все още съществува конкурсът "Мис Силикон", с удоволствие ще участвам. Не и на "Мис Плеймейт", не ми допада", категорична е Андреа Иванова.

И докато е ангажирана с университета и стотиците предложения от мъже от цялата планета, барбито очаква позвъняване от екипа на Слави Трифонов. Наскоро тя даде интервю за репортера Боби Борисов, който започна своя рубрика при шоумена.

"Слави каза, че вече ме познава и иска да ме покани да гостувам в шоуто. Дадох си номера, но още не съм получила обаждане. Израснала съм с него, песните и предаванията му и ще се радвам не само да гостувам, но и ако ме поканят, да работя за Слави. Какво по-хубаво от това да си в неговата телевизия, която е млада и просперираща", добави пред вестника Андреа, чието сърце още е свободно и няма мъж до нея.

Андреа е категорична, че слагането на хиалурон в устните и удебеляването им няма противопоказания и струва между 300 и 500 лв. в частна клиника. Само в деня на поставянето се пие през сламка и не се слага червило.

Наред с предложенията за медийните изяви и пътешествия с колумбийци и индийци българското Барби получава и неприлични покани от наши и чуждестранни мачовци. Някои от тях са откровено неприлични, други са за вечна любов.

"Предлагат ми брак. Други ми отправят неприлични предложения срещу 1000-2000 евро. Само прочитам съобщенията и подминавам. Но има и други, които ме впечатляват с поведението си, и излизам с тях. Не съм правила секс за една нощ, но не съм против хората, които го практикуват. Но засега не искам сериозна връзка. Само на 22 години съм, твърде малка съм за това", категорична е блондинката.

Андреа има своя собствена страница в инстаграм с общо 15 000 последователи, където публикува селфита на големите си устни. Въпреки критиките в интернет фенката на пластичната хирургия настоява, че обича външния си вид и не се интересува от мнението на хората.

Рускиня изпуска рекорда

Рекордът за най-големи устни бе обявен още през 2011 г. Тогава Кристина Рей, която живее в Санкт Петербург и е пръснала над 5000 евро за повече от 100 инжекции, бе обявена за носителката им. Тя иска да прилича на любимата си анимационна героиня Джесика Рабит.

22-годишната Кристина Рей ненавиждала грозните си и тънки - според нея - устни и затова решила да ги уголеми в стила на любимата си Джесика.

Момичето, което е маникюристка по професия, признава, че е обсебена от идеята да направи вече страховитите си устни още по-огромни.

Всяка инжекция струва средно по 45 евро и е изключително болезнена, но Кристина, която живее в Санкт Петербург, твърди, че нищо не може да я спре.

"Смятам, че изглеждам фантастично, и това ме прави щастлива. Искам да стигна до още по-голяма крайност, искам да изглеждам като анимационна героиня, пристрастена съм към това и то ми харесва", споделя момичето.

Тя смята да си направи и уши като на елф, както и да "пипне" гърдите си.

Най-голямата й болка обаче винаги са били устните й, които непрекъснато сравнявала с тези на другите жени.

Реклама
Реклама
Реклама