Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8045735 www.bgdnes.bg

Димо Алексиев и Дивна влизат в "Капките"

Маги Халваджиян удивен от певческите умения на младия актьор

Димо Алексиев влиза в шоуто "Като две капки вода", научи "България Днес".
Звездата от "Откраднат живот" получава покана лично от Маги Халваджиян. Продуцентът на "Капките" е удивен от певческите умения на Димо. Алексиев изуми всички с представянето си в "Маскираният певец". Скрит зад образа на „Рицаря“, никой от детективския панел не успя да разкрие екранния доктор Генадиев.


Маги Халваджиян провежда редица разговори с Алексиев. Димо е адски натоварен покрай снимките на "Откраднат живот". Актьорът е част и от няколко постановки в Народния театър. Въпреки препълнения си график Алексиев дава зелена светлина за участие в шоуто за имитации.
Продуцентът на "Капките" не изневерява на себе си и отново решава да вкара актьор в предаването. Във всички сезони досега, без последния, неизменно имаше артист на сцената на шоуто. В най-различни образи се превъплъщаваха Станимир Гъмов, Деян Донков, Филип Аврамов, Башар Рахал, Калин Врачански и други.

Реклама


Според Халваджиян в шоуто е важно да има човек, които добре умее да имитира. Точно затова залага винаги на поне един актьор на сезон.
Друг почти сигурен участник в "Капките" е Дивна. Младата певица отново изгря на сцената след участието си в другото шоу на Халваджиян - "Маскираният певец". Дегизирана като "Пилето", Дивна отново загатна за огромния си певчески талант.


Засега младата изпълнителка не е потвърдила на 100 процента, че ще участва. Но едва ли ще намери по-голямо поле за изява от най-гледаното шоу в България.
Халваджиян обича да вкарва в "Капките" млада и талантлива певица, каквато е Дивна. През миналите години в шоуто се подвизаваха Гери-Никол, Тита и Михаела Маринова.
През този сезон на "Капките" форматът ще е различен. Известните участници ще бъдат седем, а не осем. Последният в списъка ще бъде случаен човек.
"Всеки може да се запише", каза продуцентът на шоуто Маги Халваджиян, който разкри, че стартът на предаването ще бъде през март.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама