Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8063343 www.bgdnes.bg

Слави избира "Мис Левски Г"

Участничките може и да са от друг квартал или град 

Търси провокативни и красиви пълнолетни момичета

Уникалния конкурс за хубост "Мис Левски Г" стартира Слави Трифонов.
Телевизионният водещ обяви най-новия си проект, в който готини мадами ще се борят за нечувана досега титла в света на красотата.
"Ако сте момиче или жена над 18 години. Ако сте неомъжена, красива, провокативна и интелигентна. Ако мислите, че може да спечелите симпатиите на журито и зрителите, моля, попълнете формата за участие. Изпратете ни кратка биографична информация за себе си, снимки в цял ръст и по бански костюм. Не забравяйте да ни оставите телефонен номер и имейл за обратна връзка", съобщават на официалния си сайт и фейсбук страницата от шоуто на Трифонов.
От там уточняват, че не е задължително претендентките да са от кв. "Левски-Г", като могат да се включват и момичета от други столични квартали, както и от други градове в страната. Засега не е ясно какво ще получи победителката, като единствено е посочено, че ще грабне голяма награда от Слави.
Името на конкурса не е случайно. Студиата на телевизията на Трифонов - "Седем осми", са разположени в столичния квартал "Левски-Г". От стартирането на проекта екипът на Дългия не спира да го подиграва, че са на края на света и на актьори и сценаристи им отнема часове, за да стигнат до работно си място. "Левски-Г" се намира в североизточната част на София и е застроен с панелни блокове в края на 80-те и началото на 90-те години на миналия век. Целият квартал "Левски" се състои от стара част с къщи и "Левски-В". По неясни причини в района няма "Левски-А" и "Левски-Б".
Идеята за подобен конкурс разгневи част от жителите на квартала и се появиха десетки негативни коментари в интернет. Хората недоволстват, че Слави и екипът му не спират да се подиграват на жилищния комплекс, а там "също живеят хора, които не са с нищо по-различни от останалите".
Организирането на конкурси не е нещо ново за Трифонов. През годините той е правил такива надпревари за талантливи деца, хумористи, танцьори, актьори, сценаристи и какво ли още не.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама