Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8063845 www.bgdnes.bg

Суеверие спъва сватбата на Нанков

Красавицата Ели е тайната булка на регионалния зам.-шеф

Болярката против брак през високосна година, ексминистърът паднал на колене във Виена

Суеверие може да спъне сватбата на зам.-министър Николай Нанков и любимата му. Това разказаха за "България Днес" близки до бъдещия младоженец от кабинета "Борисов".
Преди празниците премиерът Бойко Борисов издаде, че Нанков ще каже "да" на любимата си на сватба през май. Самият Нанков, който ревностно крие личния си живот, също разкри в социалните мрежи, че е сгоден, но премълча името на любимата жена. Красавицата, която пленила сърцето на бившия регионален министър, се казва Ели и е горда болярка, научи "България Днес". Ели е десетина години по-млада от бъдещия си съпруг, юрист е и освен това наследница на именита търновска фамилия, разказаха близки до регионалния зам.-министър.
Ала планираната сватба през май може и да не се състои, тъй като хубавата юристка била против да се омъжи във високосна година.

Въпреки че датата 29 февруари е хитова сред младоженците у нас, Ели се опитала да убеди бъдещия си съпруг да не сключват брак през тази година. Нанков обаче бил непреклонен не само защото е лудо влюбен в хубавата търновка, но и поради факта, че премиерът Бойко Борисов вече е издал, че един от най-солидните му хора в екипа ще се жени. С Ели обаче не са избрали още кумовете. Слуха, че най-близкият приятел на Нанков - депутатът от мнозинството Иван Миховски, и съпругата му Даниела ще са кумове на младото семейство, отрече пред "България Днес" самият Нанков. "Не, няма да са те, не сме обмисляли това. Не ми се иска много да говоря за Ели и сватбата, все пак на фона на всички проблеми, които имат хората в Перник и които се опитваме да решим, е някак несериозно", откровен е зам.-министърът. Но все пак завесата над любовта му се вдига. Ели е неотлъчно до Нанков и се грижи за него като за съпруг. Тя също е с политически ген, смеят се близките на регионалния зам.-шеф - дядо й е бил ректор на Великотърновския университет, а татко й - политик. Не заради политиката обаче хубавата юристка е неотлъчно до Нанков, който мечтае вече и за деца.
"Мечтая да се видя женен, леко побелял и с цели три деца", издаде с усмивка Нанков. За да сбъдне мечтата си, ексгубернаторът на Ловеч паднал на колене във Виена, научи още "България Днес". На Нова година Нанков и Ели били в австрийската столица, където ексминистърът изненадал половинката си с предложение. Тя го очаквала, тъй като още през лятото Нанков обмислял смелата стъпка. Въпреки твърденията на премиера Ели и Нанков не са решили категорично датата на сватбата. Но на тържеството, което ще е в тесен кръг, ще бъдат поканени само най-близките приятели на бившия министър и съпругата му. Въпреки това премиерът Бойко Борисов и останалите членове на кабинета също ще получат покани.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама