Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8070024 www.bgdnes.bg

Футболист смени дъщерята на Фатик с гимнастичка

Връзката на бившия футболист на "Локомотив" (Сф) Георг Василев и малката дъщеря на покойния Фатик - Адриана, окончателно приключи. Нещо повече - синът на бизнесмена Иван Василев вече има нова жена до себе си. Това е чаровната гимнастичка от националния отбор Петя Борисова, научи "България Днес". Тя замени в сърцето на Георг дългогодишната му половинка.

Василев и Адриана бяха неразделни до лятото на 2018-а. Буквално бяха обсебени един от друг. След това изненадващо се разделиха. Но преди няколко месеца подновиха връзката си. И отново изглеждаха щастливи заедно.

Реклама

Адриана подкрепяше любимия си в новото му начинание. Георг прекрати футболната си кариера и стана спортен директор на "Локомотив" (Сф), чийто собственик е баща му. И когато всички решиха, че този път двамата може и да стигнат до сватба, те се разделиха окончателно.

И ако наследничката на Фатик все още е сама, то бившият й вече я замени. Бившият футболист е лудо влюбен в гимнастичката Петя Борисова. Те са заедно от около два месеца. Официалния си дебют като двойка направиха на купона за 30-ия рожден ден на Яна Димитрова. Половинката на Петко Димитров празнува в ресторанта на Иван Василев в Бояна. Георг и грацията бяха сред почетните гости на танцьорката.

Гимнастичката е част от националния отбор за жени - индивидуално. По мнение на множество специалисти Петя има изключителни качества и талант. Мнозина очакваха тя да е следващата ни представителка в световния елит на художествената гимнастика. През последната година Борисова бе споходена от няколко травми, които я извадиха от тренировките за известно време. Мечтата на родената през 1998 година красавица е участието на олимпийски игри.

Заради естествената си красота и неподправения чар Петя често е канена за различни фотосесии. Тя направи и няколко модни появявания. Поне на този етап те са по-скоро хоби за нея, когато има време от натоварения график с тренировки.

Преди около две години Борисова имаше флирт с Футболист №1 на България за 2018 година Кирил Десподов. Двамата бяха заедно за кратко, като се държаха изключително потайно. За отношенията им ги издадоха само няколко нейни посещения на мачове на ЦСКА-София и няколко любовни истории, които качиха в инстаграм.

Този път Петя е лудо влюбена и вече не крие връзката си с Василев.

Реклама
Реклама
Реклама