Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/8074297 www.bgdnes.bg

Руслан Мъйнов отказва роли

Театралната система развращава актьорите, притеснявам се за близките си в Украйна, казва още комикът

"Тази театрална система, в която се трудим, за мен е остаряла. Не казвам, че аз съм човекът, който ще каже как тя да бъде реформирана, но тя развращава хората по някакъв начин, защото те знаят, че няма да мръднат от мястото си с години", това сподели актьорът Руслан Мъйнов, който от доста време не се занимава с театър, а живее само в малкия екран.
"Проблемът всъщност е, че заплатите са много малки. Другите варианти позволяват да се работи за големи хонорари и човек да прави само това, което обича, а не след репетиция да отиде да кара такси или да продава сандвичи, за да изкара пари допълнително. Това е моето мнение. Аз не поемам ангажименти в театъра, защото по този начин ангажираш много години от живота си с този проект. И сега постоянно отказвам роли. А и няма какво да си кривим душата, телевизията носи огромна популярност, която влече след себе си покани от много места, и от всякакво естество. Трябва да отсяваш и да отбираш, което ти е интересно на теб и на хората", смята Мъйнов, който в последно време освен в телевизията се изявява и с концерти. "Много обичах да си пея с Пепа Николова. Тя беше изключителен човек, от нея научих много за отношенията между актьорите. Тя за мен е светъл период в живота ми, в който съм разбрал много неща", споделя Мъйнов.


В личен план актьорът се притеснява за близките си, които живеят в Украйна. "Сестра ми казва, че всяко позвъняване на вратата й причинява инфаркт. Защото не знае дали не носят призовка за сина й или мъжа й. Проблемът там не зависи от Украйна и скоро няма да се разреши, той е създаден отвън и докато не се разберат големите сили, да си разпределят кое на кого е... но близките ми не искат да идват тук. Майка ми дойде през 2003 г., поживя малко с мен, но не й хареса. Сега живее до сестра ми. Това е в източната част на Украйна и там няма военни действия", все пак е спокоен Руслан Мъйнов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама