Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8078832 www.bgdnes.bg

Богомил Бонев на съд за "проститутка"?

 

Бившият вътрешен министър агресивно защити Нона Йотова, скочи срещу Калина Паскалева

В сериозен скандал се заплете бившият вътрешен министър Богомил Бонев.
Мъжът в живота на актрисата и депутат от БСП Нона Йотова яростно я защити и се включи в интернет престрелка с журналистката Калина Паскалева. След обвинение, хвърлено в социалните мрежи от Паскалева срещу Нона Йотова за неправилно паркиране на велоалея, Богомил Бонев пише изключително гневен и циничен отговор. Ексминистърът не пести пиперливи думи по адрес на брюнетката и я окачествява като "проститутка".

Реклама


"Нона била на презентация на книга някъде на „Раковска“. Улицата, съсипана с престъпната велоалея на Фънда, която мултиплицира задръстванията на автомобили. Обадила се на моя шофьор да я прибира и той спрял за малко, частично на велоалеята. Не е паркирал на тъпата пътека, просто спрял за малко. И една проститутка, която се изживява като писателка и журналист, пушейки отвън, снимала Нона и колата. И написала гневен статус срещу депутат на БСП, народен изедник. Ей, к*ви, не се правете на журналисти и папараци, че и без това вече няма вакантни места", пише Бонев във Фейсбук.


Това ядоса изключително много Калина Паскалева, която от своя страна се закани да го съди.
"Гледам как номенклатурата не може да преживее, че някой е решил да отправи критика към нарушения, извършени от техен шофьор на пътя. Богомил Бонев е бил министър на вътрешните работи и може би това му дава право да ме нарича ПРОСТИТУТКА публично. Неговата половинка Нона Йотова е депутат от БСП, моите данъци плащат нейната заплата. Виждам, че толкова съм ги ядосала, като съм си позволила да ги снимам, че г-н Бонев трябва да продължи с обидите и да ме нарече и к*рва! БРАВО, Вие сте истински представители на номенклатурката и социалистическа партия.", отвърна на обидите Калина Паскалева.
Пред "България Днес" Калина Паскалева коментира случая като изключително неприятен.
"Дайте да не правим сензация от думата "съд". Не съм очаквала подобна реакция от него. Много е грозно и няма да му отговоря. Нямам такъв речник най-малкото", сподели Калина.


В интернет престрелката се включи и самата Йотова, като написа в коментар под поста на Бонев, че не е забелязала някой да я снима. "България Днес" потърси за коментар Богомил Бонев, но той затвори телефона си. Нона Йотова също не отговори на обажданията ни. Статусът на бившия вътрешен министър мистериозно изчезна от личната му фейсбук страница.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама