Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8091797 www.bgdnes.bg

Никита Джонсън се забули

Защо криеш тези красоти?!

Победителката от "Биг брадър" по стъпките на Албена Вулева

Селям алейкум и от Никита Джонсън!
Победителката от "Биг брадър" се забули и хвърли в паника почитателите си.
Силиконката с безброй операции и хирургични подобрения (които са даже и отвъд "подобрения") шокира цял интернет със селфи портрет. На снимката тя сама се е снимала от близо, но й се виждат само очите. И малко от гайтановите вежди, гъсти като козина на уличен пес през зимата.


В строг хиджаб, направо никаб, Никита не е на себе си и дори майка й не може да я познае. Въпреки всичко тя твърди, че все още не се кланя на Аллах и не удря глава в килимчето по няколко пъти на ден в посока изток.

Реклама


"Не, не съм станала мюсюлманка, но уважавам всички религии и всяко живо същество на планетата. Трябва да бъдем по-толерантни, по-добри и да можем да влезнем в обувките на тези, които не разбираме. Е, аз напускам Близкия изток и потеглям на юг към джунгли и лагуни... места, които душата на пътешественика винаги мечтае да покори. Гледаш синьото и знаеш, че животът е тук и сега... Вие за какво мечтаете?"
С това съобщение силиконката успокои феновете, които се притесниха от ислямизирането й. Риалити звездата неотдавна също успя да хвърли в паника последователите си.

Тръгна информация, че под заплаха за живота лекарите категорично са й забранили каквито и да било повече пластични операции. Тя има подобрения не само в областта на бюста, но и многобройни интервенции по лицето (скули, нос, устни...).
Никита очевидно е по стъпките на Албена Вулева!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама