Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/8095703 www.bgdnes.bg

Развратно шоу в Студентски град (Видео)

Гигантски гърди и сочни дупета се друснаха на футболния терен.

Не става въпрос за дерби мач от родното изстрадало първенство, а за развратно еротично шоу в Студентски град в столицата. В търсене на повече клиентела заведенията в меката на нощния живот са готови на всякакви прийоми. И вероятно така се заражда идеята полуголи момичета да показват прелести в духа на футбола и пред погледа на зажаднели студенти.
Изкусителна блондинка с дупе за милиони и полугола брюнетка с мръснишки поглед правят зрелище, което се помни повече и от най-големите победи на националния ни отбор. Русокосата девойка е с тениска на съдийка и раздава жълти и червени картони, докато страстно се отърква върху топката. Чернокосата мадама съвсем няма задръжки - тя вади огромните си силиконови гърди, чиито зърна тактично прикрива с черни звездички. Но всичките пози, в които изкусява клиентите в заведението, поставят под сериозен въпрос влизането й в райските градини след години. И още един парадокс - изкуствените й гърди изглеждат значително по-големи от футболната топка. Факт, който накара мъжете купонджии да зачервят ръцете си от ръкопляскания и бурни подсвирквания.
И докато момичетата в заведението плахо извъртат глава на една страна, за да не гледат, а гаджетата им обясняват, че мадамите не са нищо особено и не може да им стъпят на малкия пръст, ситуацията ескалира.
Футболистката и съдийката си избират "жертва", която привикват на сцената. И започват сцени, които превръщат в бледа сянка германските порнофилми от 80-те години на миналия век. Момите бурно възсядат момчето и започва триене, което законите във физиката трудно могат да обяснят. На "терена" градусите се покачват, когато голите момичета започват да се опипват, целуват...
Провокативното представление събира разнополюсни мнения - от "нормално за Студентски град" до "такова чудо не съм виждал". Но реалната оценка идва от снимките, които казват всичко.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама