Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8096716 www.bgdnes.bg

Гуру, излекувал Део, идва в България

Шри Шри Рави Шанкар спасил живота на водещия чрез медитация

Съдбовната среща между Део и един от най-признатите експерти в сферата на йога и медитация, Шри Шри Рави Шанкар, се оказала преломна в живота на водещия. Преди седем години, срещата се оказала животоспасяваща за Деян Славчев, който, по негови думи, бил нагазил здраво лука в бялото.

В интервю от преди няколко години, за в. "24 часа", Део споделя, че започнал с "леките" разцъквания, докато почти стигнал до хероин. А след прием на ЛСД бил 24 часа с единия крак в гроба. И това продължило дълго време, докато той случайно не попаднал на един от курсовете по медитация на Шри Шри. Въздействието на гуруто върху Део било толкова голямо, че буквално след няколко сеанса той малко по малко започнал да се връща в нормалното си състояние.

Реклама

"Добре, че го срещнах. Той ми даде сила и увереност да се справя с проблемите си." – коментирал Део пред приятели.

Всъщност Шри Шри Рави Шанкар е един от най-признатите експерти в сферата на йога и медитация и един от 100-те най-влиятелни хора в света. Чрез своята хуманитарна дейност, той е променил животите на над 350 милиона души по цял свят, включително е допринесъл и за положителното разрешаване на световни конфлики чрез медитация и техники за медитация.

Шри Шри ще бъде в България на 28-ми и 29-ти януари, където ще покаже част от 112-те най-древни техники за медитация.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама