Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8097636 www.bgdnes.bg

Луна наследи милиони

След смъртта на турския й любовник богаташ

Нямам проблем със семейството му, дадох им имоти, казва певицата 

Изпълнителката Луна е получила над 4 милиона долара от турския бизнесмен, с когото я свързваха дълги години любовни отношения.
Преди месец стана ясно, че делото между певицата и семейството на турчина Мехмед Трапджъ е приключило в полза на богатата турска фамилия, а българката ще получи 60 000 долара от завещанието на милионера, а не предвижданите 4 милиона долара в акции, творби на изкуството и имоти.
Само пред "България Днес" Луна коментира финансовото си състояние и какви са отношенията й със заможния бизнесмен, който почина през 2016 г.
"Истината е, че получих всичко, което е много повече от 4 милиона долара. Парите са много повече и понеже не мога и да стопанисвам толкова много имоти, в Австралия, в Америка и ги прехвърлих на неговите деца. Нямам нужда от толкова много неща. Противно на всичко, което се изписа, ние сме в прекрасни отношения с тях. Дори сега, като бях в Турция, пак се видяхме с тях. За мен парите не са толкова важни, важно е доброто отношение и разбирателство между хората, животът е един миг. Така че ние сме си приключили финансовите отношения, те са доволни, ние никога не сме имали спорове с тях. Не искам да казвам числа, защото не е разумно. Патила съм си още когато излязоха данни за парите ми покрай фалита на КТБ, най-големите измамници в България ми се обадиха. Не искам да имам пак същите приключения", коментира Луна пред "България Днес".


Тя отрече името на турския бизнесмен да е Мехмед Трапджъ, но отказа да назове името му. Фолкаджийката категорично опроверга той да я е подпомагал финансово през годините и да е бил неин спонсор. "Без да е нужно мъже да ме подкрепят финансово, физически, морално или духовно, винаги съм била независима и съм имала финансови възможности. Колкото и странно да звучи, първите ми приходи дойдоха от моите песни. Тогава съм имала по 200 000 - 300 000 тираж на албумите си и по 4-5 участия на ден. Елементарна сметка може да покаже, че съм спечелила честно огромните си постъпления. Тогава аз ги инвестирах много добре, когато му беше времето, а не бях по златарските магазини да си харча парите за глупости, а още тогава наистина направих добра осъзната реинвестиция на всички приходи в имоти", разкри тя.
Луна сподели, че човекът, с когото медиите я свързват, действително е турски милионер. Въпреки че според източници той е починал през 2016 г., изпълнителката продължава да говори за него в сегашно време. Запитана за кончината му, тя сподели: "Това са много съкровени неща, които не искам да казвам. Всичко, което хората искат да знаят, го казвам. Обществото се интересува от материята, но за друго не искам да говоря. Защото ако говорим за отиване в друг свят и духовност, аз съм първата, която има друга гледна точка по въпроса, но няма смисъл в пукната стомна да наливам вода", казва тя.

Реклама


Изпълнителката на хита "Всички на крака" разкри, че нея и заможният бизнесмен действително ги крепи дълго приятелство и никога не би се обърнала против него. "Всички мъже, които съм допускала до себе си, са ми дали всичко, без да им го искам. Никога не сме залагали на срокове, години, граници и затова всички мои мъже в живота са ми приятели до ден днешен. С всички съм в прекрасни отношения, за мен това е много важно, аз не съм човек, който е алчен и дели. Отдадена съм и живея за хората. Не ги наричам любовници, защото аз никога не съм имала законен съпруг, няма и да имам, не желая такова бреме", откровена е блондинката.
Изпълнителката сподели, че е благодарна на хората и е доволна, че публиката и феновете я крепят 25 години. "Не ме касае дали ме плюят или не, това са човешки емоции. Над тези неща съм. Не мога да разбера защо известните имат претенции дали ги хвалят или не, няма такъв филм. Ние сме публични личности, не трябва да имаме такива претенции. Въпрос на гледна точка е. Мен никой никога не ме е обидил. Знам едно нещо от учителя Петър Дънов и то е, че само благодарният човек може да се развива. Затова съм благодарна и за хубавото, и за лошото в живота ми. Трябва да се надскачат егото и егоизмът и тогава всичко ще бъде наред. Имам намерение 120 години минимум да живея", смее се тя.
Запитана дали пише автобиографична книга, Луна коментира: "Пиша я от 2 години, като хоби ми е, извън всякакви сюжети и интриги. Това е най-сериозното ми занимание като творец, но не знам кога ще я издам".
Певицата разкри, че е съумяла да запази топлите чувства и с бившия й приятел Горан. През 2019 г. двамата обявиха връзката си, след като се запознават на снимките на неин клип. Двойката премина през много перипетии, годеж, докато не се разделят в края на миналата година с грандиозен скандал. Тогава той влезе в комуна за наркомани, а тя пожела да поеме всички финанси около настаняването му. Пред вестника изпълнителката изтъкна, че годежът й не е бил сериозен, но въпреки това двамата остават приятели.
"Чухме се за празниците, той ми е благодарен, търси ме, иска да се събираме отново, липсва му славата и еуфорията около мен. Мисля, че си е взел поука. Направи ми и подарък за празниците - нов телефон. Не го използвам, а мисля да го подаря на някой, който има нужда. Хареса ми иронията и закачката. Пожелавам му да върви напред и нагоре и да използва популярността, която получи чрез мен. За мен това беше един експеримент, забавлявахме хората. Искам да оставя обществото само да реши дали нашите отношения са били реални или не."

Създателят ми даде тяло на богиня

Преди дни Луна сподели свои полуголи кадри, на които е само по изрязано боди, а тялото на певицата е впечатляващо. "Снимах се заради коментарите относно възрастта ми. Няма фотошоп, всичко е реално. Създателят ми е дал тяло на богиня, но и аз се грижа за него. От години не ям месо, спортувам, но и правя редовно секс. Не се притеснявам от реалната ми възраст, само една звезда няма възраст у нас и това е Лили Иванова", казва блондинката, като разкри и размерите си. "Тежа 50 кг, 175 см, а мерките ми са 90-60-90. Нямам нужда от силикони и ботокси, при мен не вървят тези неща, нямам нужда от тях на този етап. Не ги отричам, но не се занимавам с тези илюзии. Всеки иска да изглежда добре, а ние сме публични личности и трябва да радваме окото на зрителя", допълни тя.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама