Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8101692 www.bgdnes.bg

Серина се бие за Гришо

Гореща венецуелка налази българската ракета №1

Той е мой! - скача тенисистката за това коя да свали пижамата на Димитров

Женска тенис война коя да свали пижамата на Григор Димитров се разигра под снимката на българската ракета щ1. След като Гришо предизвика фурор с екипа пижама в социалните мрежи, провокира и лют скандал между бившата си Серина Уилямс и гореща тенисистка от Венецуела.
"Това, мисля, че си е мое!", написа под фотоса на тенисиста бившата му приятелка Серина. Въпреки че е майка и съпруга, смуглата тенис легенда явно не може да прежали Григор. Начаса под мераците на Серина първа да свали пижамата на Гришо се разписа венецуелската й съперница - тенисистката Лузмари Диаз. "Съжалявам, Серина, но това си е мое", отговори красавицата, която, когато не се снима с ракетата за тенис, позира в силно изрязани бански.


Лютата разпра на коя красавица принадлежи пижамата и всичко под нея се изроди в скандал, а масово почитателите на Григор се присмяха на Серина. Причината е, че от години напада всички момичета, които имат късмета да са в интимни отношения с Григор, след като българинът я заряза заради Мария Шарапова.

Реклама

Носителката на десетки титли от Големия шлем не пропускаше да клейми Григор като "мъжа с каменното сърце". Освен постоянни признания в любов из медиите към Гришо Серина не пропускаше да захапе гаджетата му, обявявайки ги или за "скучни, които не стават за купон", или за "кучки". Григор никога не е коментирал войните, които бившата му любима води срещу всяка негова фенка и приятелка.


Каменното сърце и мълчанието очевидно никак не тревожат Лузмари, която след раздялата на Гришо с Никол Шерцингер явно е видяла възможност да плени сърцето му. Лузмари е сред най-големите фенки на българската ракета щ1 и печели сета на любовния корт с факта, че е доста по-млада от Серина и Никол.

Хубавицата е сред младите надежди на тениса във Венецуела, а визията й е като на супермодел. Самият Григор не коментира женската разправия на коя принадлежи и запази кавалерска тишина по темата. С достойнство и мълчание подминаха апетитната снимка и бившите му приятелки Мария Шарапова и Никол, които не се разписаха под фотоса.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама