Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8114046 www.bgdnes.bg

Американски певец заряза жена си заради българка

Истинска война се разгоря срещу българската любовница на американската поп зезда Арън Картър.
Певецът, който е брат на световноизвестния Ник Картър от хитовата група "Бекстрийт бойс", заряза жена и бебе заради нашенска еротична танцьорка. Българката се подвизава под името Мелани Мартин и влудява мъжете с визия на истинска плеймейтка - огромни гърди, дупе тип "Ким Кардашиян" и платиненоруса коса.
Искрата запали бившата изгора на Арън, която роди дете преди броени месеци. Това е художничката Лина Валентина, която по нищо не отстъпва по секси форми. Макар че дари Картър със син, който е одрал кожата на баща си, 31-годишният изпълнител заряза семейството си малко след раждането и се впусна в любовна авантюра с българката, която забелязал на работното й място - прочут еротичен клуб за танци зад океана.
Преди да зареже Лина и наследника и да си татуира лицето, Арън Картър се обясни в любов на художничката.
"Най-накрая намерих любовта на живота си, никой не ме е разбирал така и не ми я е показвал като тази жена до мен", сподели в свое интервю Картър. Но месеци по-късно пада в плен на сексапила на Мелани.
След като Арън и Мелани разкриха връзката си, Лина започна тиха война срещу българската мащеха на сина й. Тя непрестанно публикува снимки с бившия си мъж, като на едната позират чисто голи. Фотосите са придружени с романтични послания за хубавото старо време, а повечето коментари хулят българката, разделило хубавото семейство.
Преди да предизвика същинския трус, Арън Картър сподели в интервю, че е взимал алкохол и наркотици от покойната поп легенда Майкъл Джексън. Според близки до Арън, след като се изчистил от дрогата, за кратко той отново се завърнал към своите пороци.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама