Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8118667 www.bgdnes.bg

Кали се бъзика с Краси Радков

Аз съм Ушев, казва фолкпевицата и си сложи гигантски уши 

Закачка с Краси Радков си направи фолкпевицата Кали.
Изпълнителката временно заграби популярния му образ Станислав Христов Христосков - недорасъл мъж с огромно шкембе, с инфантилно поведение, стърчащ зъб и огромни уши.
Кали си пусна кадър, на който си е сложила гигантски уши и полицейска фуражка, а под снимката написа "Ушев" (жаргонно название за полицай – бел. авт.). Впоследствие певицата беше поправена, че прилича повече на автора на популярния израз "Къде е батко?", и тя се съгласи, че е копие на Краси Радков и може да използва лафа "Абе, къде е кака?". Неведнъж певицата е показвала, че има актьорски заложби и някой ден успешно може да вземе хляба на Краси. Нещо повече - двамата са добри приятели и вероятно той с широка усмивка ще приеме шегата по негов адрес.


Дали от скука, дали от артзаложби, Кали често импровизира с различни визии на главата си - наскоро тя си сложи пухени ушички и очила, а преди това беше котка с черен нос и зъбато джудже. Импровизациите й не винаги се посрещат с добро око от хората, като често тя е нападана, че е зряла жена, а се държи детински на моменти. Но на Кали изглежда, че не й пука много от тези обвинения.


"Хората нямат качеството винаги да ти казват в очите това, което мислят. Или са много малко. За себе си мога да кажа, че съм обградена с много любов и уважение от хората, с които се срещам. Ако трябва да съм честна, не вярвам, че всички изпитват добри чувства към мен. Този другарски съд, на който ме подлага обществото, много отдавна не ме засяга и не ме докосва. Аз си знам какво ми е в душата, а там в момента е светло. Все ми е тая какво ще кажат хората. Заради чуждото мнение аз в лъжа не живея", коментира в типичния си стил фолкпевицата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама