Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8147998 www.bgdnes.bg

Бербо заведе Елена в Рим

Димитър Бербатов и половинката му Елена си спретнаха романтична ваканция. Двамата са в Рим и се наслаждават на Вечния град.

Голмайстор номер едно в историята на националния отбор и дамата му заминаха за Италия в петък. Това стана 24 часа след 39-ия рожден ден на бившия нападател на "Манчестър Юнайтед". Той е роден на 30 януари.

Реклама

Тази година Бербо празнува скромно в компанията само на най-близките си. Но за сметка на това си подари кратка ваканция. С нея двамата с половинката му отбелязват рождените си дни. Елена е няколко дни след футболната звезда - на 3 февруари. Тя навърши 42 години.

Митко се похвали със заминаването им чрез стори в инстаграм. На него двамата с Елена са в самолет. Тогава Бербатов не разкри накъде са поели. Този път с тях не са дъщерите им - Деа и Елиа. Това е кратко романтично бягство за двойката.

Бербатов и половинката му се настаниха в един от известните хотели в Рим. Той се намира в центъра на италианската столица и е отлична отправна точка за разходки из безбройните забележителности и исторически паметници.

В един от дните двамата посетиха Пантеона. Бербо си направи селфи пред бившия древноримски храм, посветен на всички богове. Понастоящем това е католически храм, посветен на Богородица и вси светии.

Ден по-късно - на рождения ден на Елена, най-добрият български футболист за този век и половинката му бяха на друго задължително за посещение място от всички туристи в Рим. Те посетиха фонтана Ди Треви. Бербо се наслаждаваше на красивата забележителност, облегнал се на стена наблизо. През това време половинката му се опитваше да си направи перфектното селфи пред един от най-известните фонтани в света. Тя успя да си намери свободно от тълпата място и изпробва няколко различни пози, докато остане доволна.

Вечерта двамата отбелязаха празника в един от най-шикозните ресторанти в Рим.

Реклама
Реклама
Реклама