Реклама
https://www.bgdnes.bg/video/article/8158583 www.bgdnes.bg

Солдатова: Жива и здрава съм. Треньорката й: Не е опитала да се убие (Видео)

Александра Солдатова - четирикратната световна шампионка по художествена гимнастика, отрече информациите, че е направила опит за самоубийство. Това сподели с огромна болка гимнастичката в инстаграм профила си.

"Не знам да плача ли, да се смея ли на всички съобщения за мен в медиите".

"Не се безпокойте за мен - обърна се тя към последователите си - искам да кажа, че се чувствам прекрасно". Думите й са от видето, което гимнастичката е пуснала в социалната мрежа.

Реклама

"Ужасно е. Информациите в медиите наистина не са истина. С мен всичко е наред. Нямам думи, не знам какво да кажа. Приготвях си закуската и се порязах. - обясни тя. - За това реших преди тренировка да отида до болницата - да ми прегледат раната. За това предупредих и треньорката си. Жива и здрава съм. Ще присъствам на турнира "Гран При", ще участвам в гала концерт. Готова съм да отида на тренировка", сподели Солдатова.

Треньорката на гимнастичката Анна Дяченко заяви пред ТАСС, че състезателката й вече се чувства добре.

"Утре Александра ще бъде изписана от болницата. Готови сме да участваме на галаспектакъла на турнира "Гран При". Посетих я в болницата. Не е имало опит за самоубийство. Солдатова е в нормално състояние и утре ще бъде изписана", сподели треньорката перд агенцията.

По-рано руските медии съобщиха, че Александра Солдатова е направила опит са самоубийство и е приета в болница.

А дали истината за случая със Солдтова не се крие във видеото, което публикуваме и ние, разпространето в социалните мрежи от привъженичка на гимнастичката.

Превод и редакция: Милена Милева

Реклама
Реклама
Реклама