Топастроложката Йорданка Игнатова: 29 февруари е отличен ден за раждане

Приятел
Автор: Даринка Николова

Топастроложката Йорданка Игнатова: 29 февруари е отличен ден за раждане

Високосната 2020-а ще е с недостиг на вода, избягвайте захар и прясно мляко т.г.

Коя е тя?

Йорданка Игнатова се занимава с астрология от 1994 г. Прави смразяващи със своята точност изчисления по различни теми. В навечерието на 2020 г. топастроложката предрече, че ще има опит за импийчмънт на президента, както и смяна на министри, но правителството на Бойко Борисов ще оцелее. Прогнозата й стана факт още през първия месец на 2020 г.
Чрез изготвяне на хорарни карти с изключителна точност Йорданка Игнатова разплита и криминални престъпления, преди полицаите да стигнат до извършителите им. Астроложката прави и анализ за високосната 2020 г., в която 29 февруари се възприема като ден с особено влияние върху съдбата на родените на тази дата.

- Г-жо Игнатова, удачно ли е майките да изберат да родят децата си със секцио на 29 февруари, като по този начин да предопределят съдбата им?
- Защо не? Датата е много добра, дори отлична. Луната тогава е в знака на Телеца, растяща, и е в добър аспект със Слънцето и целия стелиум от планети в знака на Козирога.
- Тази дата носи ли риск при оперативно раждане?
- Датата 29 февруари е особено сполучлива за оперативна интервенция, а така също здравословно - както за майката, така и за детето. При секциото винаги се следи на първо място за здравето и самото протичане на интервенцията и в този смисъл 29 февруари е сполучлив ден. Е, появилите се на бял свят на тази дата ще празнуват рождения си ден през четири години...
- Възможно ли е да се промени съдбата на човек, като майката избере датата на раждането му?
- Има една сентенция: "Предупреденият човек е повече от половината успял". В нито един хороскоп няма само положителни или отрицателни аспекти. Ако в началото родителите се насочат правилно към неговото възпитание, дадат му свобода на избор за изява, която му е предопределена, а така също и го подкрепят, детето ще върви в желаната насока.
Всеки натален хороскоп е особено обширен и ако е разработен правилно с положителни и отрицателни предразположения, както по отношение на професионално, лично и социално развитие, то дадената личност ще се развива в предопределената му съдба. Не може някой друг да му чертае съдбата. Рано или късно, ако се е отклонил, той ще страда. Щастлив е всеки човек, който върши това, което му доставя удоволствие, а дали това ще бъде лекар, инженер, архитект, музикант или спортист - в хороскопа му е заложена насоката, към която да върви. Кога ще се роди детето, зависи от това кога е заченато, а дали ще се роди нормално или със секцио - има разлика в дни.
- Как трябва да се грижим за здравето си през високосната 2020 г.?
- В астрологията всяка планета е свързана с определени хранителни продукти и в зависимост от това как тя е поставена в хороскопа ни, от аспектите и конфигурациите, ще окаже влияние върху здравето ни. В астрологията за него винаги се следят асцендентът, 6-и, 8-и и 12-и дом. Всяка астрологична карта е разделена на 12 части, които астролозите наричат домове. През 2020 г., която е под господството на Луната, а годишният асцендент на България е в знака на Рибите, цените на хранителните продукти ще варират поголовно - високи и ниски. При асцендент Риби и една-единствена планета във воден знак Нептун, то през 2020 г. може да има недостиг на вода като цяло, но хората трябва да се научат да приемат достатъчно количество от нея, а може и натурални плодови сокове. Тук не влиза кафето. Да се избягва приемът на прясно мляко, освен децата до 5-6- годишна възраст, и то предимно адаптирани детски млека. Да се наблегне на киселото млеко и чистите сирена, в които няма палмово масло. Друга единствена планета, която пребивава пък в огнен елемент, е Марс, което предполага намален прием на месо за сметка на рибата.
- Има ли значение в кои дни и по кое време се приемат определени храни?
- Основните хранения трябва да бъдат три на брой, като закуската е достатъчно обилна, а вечерята да е преди залез слънце. Храни, в които, преобладават мазнини, могат да се приемат предимно в дните, когато Луната преминава през въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей. Соленото се избягва в дните, когато Луната преминава през знаците на Телец, Дева и Козирог. По наталната карта на България има преобладаване на земен елемент и българинът е свикнал на солено и пикантно, затова през годината потърсете диетична сол. Продължителното гладуване е противопоказно освен по време на пълнолуние или 17-и и 27-и лунни дни. Никога не се гладува по време на 5-и лунен ден. Като цяло през годината трябва да се избягват изделия със захар, прекаляване с кафе и цигари по Нептун, прясно мляко и пикантни подправки по Плутон, мазнини - по Юпитер. Гладът за захар запълнете с плодове, които предимно растат в България - до 500 г на ден.
- Какви болести ще ни мъчат през тази година?
- Тенденцията през годината е към заболявания, свързани с хормонални разстройства, като преобладаващи са тириоидните - Слънце в съвпад с Уран в знака на Телеца, а това е свързано с липса на витамини от групата В и най-вече В12 и Д3, минералите йод, цинк, селен и мед. Предразположени сме и към бактериални и вирусни заболявания по Нептун, които могат да протичат с висока температура и при нелекуване да се стигне до пневмонии. Затова са препоръчителни превенциите - имунизации, прием на имуностимулатори, а в най-безобидния случай клеева тинктура или шведска горчивка. Да се спазва личната хигиената и още при първи симптоми да се търси лекарска помощ. От съвпадът на Слънцето с Уран и поради неправилно хранене и стрес може да се очаква повишение на сърдечно-съдовите заболявания. За 2020 г. най-добрият режим и превенция е достатъчният прием на вода и плодове, като денят започвате с прием на 2 чаши топла вода.
- Има ли астрологични предразположения към грип?
- Първите симптоми на грипа започват обикновено вечер, когато Слънцето залязва, до полунощ, и то когато нашите жизнени биоритми са в най-ниската си точка. Другата опасна възможност, когато здравословно сме най-уязвими - това е новолунието. Тогава нашите биоритми практически са равни на нула и у всички хора по това време значително се снижава имунитетът. Затова в този период - два дни преди самото новолуние и два дни след него за предпочитане е човек да избягва пътуванията с обществен транспорт, контактите с много хора, както и хранене извън дома си. По време на новолуние организмът най-добре се чисти от токсини и тогава винаги се препоръчва лунна диета. Това означава, че вече заболелите от грип не трябва да се насилват да се хранят, а е нужно да им се увеличи приемът на чайове, фрешове, плодове и витамин С. Препоръчва се мед с пчелно млечице сутрин, обед и вечер преди ядене. Клеева тинктура по 25 капки разтворени във вода, чай или плодов сок, също преди хранене три пъти на ден.

Момиченце прохожда с мартенички

Момиченце прохожда с мартенички

Бяло и червено конче са шансът на 18-годишната Виолета да проходи. Момичето продава в столичния "Мол София" ръчно изработените си мартенички, за да плати лечението си. Вили страда от генетично заболяване, което развива на 11-годишна възраст и е прикована към инвалидна количка. Мартеничките, изплетени от нея и баба й, са шансът детето да проходи

"Кокаинов крал" осъзнал грешката си

"Кокаинов крал" осъзнал грешката си

Дясната ръка на Евелин Банев-Брендо пред съда Матей Боев ще чака окончателното решение дали ще излезе от пандиза предсрочно Осъзнавам вината си за това, за което съм осъден с "Кокаиновите крале" - направих една голяма грешка, но престоят в затвора ме промени! Това каза вчера пред Софийския апелативен съд Матей Боев

Лилия Стефанова, психолог: Паниката от вируса може да ни разболее

Лилия Стефанова, психолог: Паниката от вируса може да ни разболее

Четете за излекуваните, не за починалите от болестта - Г-жо Стефанова, истерията с коронавируса достигна буквално своя пик, въпреки че в България няма нито един заразен. Не е ли паниката по-голям проблем в този случай? - Следя всичко по темата действително и за мен в такива ситуации човек трябва да е максимално разумен

Актрисата Рая Пеева: Няма да се разделя с Явор!

Актрисата Рая Пеева: Няма да се разделя с Явор!

Стоя плътно зад него, надявам се да се оженим "Стоя плътно зад Явор, не сме се разделяли, няма и да го направим." В това бе категорична голямата любов на актьора Явор Бахаров - Рая Пеева. Красавицата живее на семейни начала с брата на Захари Бахаров повече от две години. Двамата отглеждат куче и мечтаят за дете и брак

Мнения

  • 1. Oт Нострадамус на 14.02.2020

    Първо за коя да е баба не е трудно да се предвиди, че ще има смяна на министри ... Второ опит за импийчмънт на недоразумението "радев" все още няма ...

Споделете

CAPTCHA изображение

Най-четени

Диляна Попова чисто гола!

Диляна Попова чисто гола!

Романтика по време на война  Красавицата показва прелести във филма за Буров  Диляна Попова ще си покаже всичко без свян в новия филм за Буров! Лентата, която тръгва по кината след две седмици, се казва "Останалото е пепел". И преди да продължим напред, както казва Кобрата, нека си припомним едни думи на същата Диляна отпреди няколко години:

Ето я жената на Божков като млада

Ето я жената на Божков като млада

Вижте 17-годишната Елена Динева Тъстът на избягалия бизнесмен ген. Любомир Динев: Не знам защо обвиняват дъщеря ми! Ето я жената на Васил Божков като млада! "България Днес" откри непубликувани снимки на Елена Динева от буйната й младост. На кадрите тя е 17-годишна. Нейни близки от младите й години я разпознават

Братя и синове - ЧЕРНИТЕ овце на звездите (ВИДЕО)

Братя и синове - ЧЕРНИТЕ овце на звездите (ВИДЕО)

Хващат семействата на елита с дрога, проститутки и алкохол Надя Панкова Човек не си избира роднините. Това е единствената утеха на много от българските популярни лица от властта, сцената и спорта, щом стане дума за семействата им. Масово едни от най-успелите у нас (а и не само) имат кръвна връзка с черна овца

МОРЕ ОТ НАРУШЕНИЯ ЗА НАТАЛИЯ

МОРЕ ОТ НАРУШЕНИЯ ЗА НАТАЛИЯ

Наталия Сименова може и да е изпълнена с "Море от любов" в себе си, но на пътя явно блондинката си е за цяло "Море от наказания". Тв водещата бе засечена от "България Днес" да говори по телефона, докато шофира мощния си скъпарски джип. Наред с това има проблем с левия фар, чиято крушка е изгоряла. И това бяха видимите нарушения. Наталке, не така

Футболистът Станко Йовчев проговори: Сестра ми няма нищо общо с Бойко!

Футболистът Станко Йовчев проговори: Сестра ми няма нищо общо с Бойко!

Борислава дори вече не живее в къщата в Барселона, разкрива братът Премиерът Бойко Борисов няма нищо общо със сестра ми Борислава! Това обяви бившият футболист на ЦСКА Станко Йовчев. 31-годишният мъж проговори единствено пред "България Днес", след като бе набеден за шурей на министър-председателя. Приписваната любовна афера на Бойко с

Ванга вещае чудеса утре

Ванга вещае чудеса утре

Ванга предрекла пред Сергей Кастарной На 22.02.2020 г. в 22:02 часа България ще получи защита от извънземен разум, казала още пророчицата "В дните 22 февруари в 22:02 часа и на 22 декември 2020 г. ще се случат чудеса. В един от тези дни ще има слънчево затъмнение, много мощно - може да стане от взрив до голямо наводнение

Професорът марсианец става индианец

Професорът марсианец става индианец

Индианец от племето команчи. Така ще се впише на преброяването на населението догодина проф. Петър Иванов, който преди близо десетилетие се определи като марсианец. Русенският писател и общественик отново силно критикува методите на преброяването, като го определя като "скъпо и ненужно". Затова и със самоопределянето като индианец показва своя

Рекорден хонорар за Димитър Маринов в "Капките"

Рекорден хонорар за Димитър Маринов в "Капките"

Галя от "Каризма" се събира с Миро Българинът с "Оскар" отказва два проекта в САЩ заради Халваджиян Рекорден хонорар ще вземе Димитър Маринов от участието си в "Капките". Родният актьор се договаря да влезе в най-гледаното шоу в България срещу тлъста сума, научи "България Днес". Става въпрос за няколко хиляди лева - нещо

Уанда шпионира Икарди

Уанда шпионира Икарди

Нападателят на "Пари Сен Жермен" Мауро Икарди се оказа под пълния контрол на жена си Уанда Нара. Дори когато тя не е вкъщи. Сексбомбата следи всяка негова крачка чрез инсталирани в дома им камери. Блондинката може да вижда какво се случва направо на мобилния си телефон. Камерите са общо 43. "Те не са само в Милано - призна Уанда

Коя е Елена Динева, жената до Божков, вижте я

Коя е Елена Динева, жената до Божков, вижте я

Елена Динева е родена през 1969 г. От 25 години е до Васил Божков. Двамата обаче нямат брак. Динева започва като служителка в пресцентъра му, но бързо се издига. Участва активно в бизнеса му, но в последни пет години движи делата му в Швейцария и Великобритания. В момента всичките й фирми са с наложени запори от комисията "Антикорупция"

Най-коментирани

Футболистът Станко Йовчев проговори: Сестра ми няма нищо общо с Бойко!

Футболистът Станко Йовчев проговори: Сестра ми няма нищо общо с Бойко!

Борислава дори вече не живее в къщата в Барселона, разкрива братът Премиерът Бойко Борисов няма нищо общо със сестра ми Борислава! Това обяви бившият футболист на ЦСКА Станко Йовчев. 31-годишният мъж проговори единствено пред "България Днес", след като бе набеден за шурей на министър-председателя. Приписваната любовна афера на Бойко с

Арестуваха четирима за съблеченото момче в автобус в София

Арестуваха четирима за съблеченото момче в автобус в София

Четирима са били задържани и отведени в Първо районно управление заради нападението над 14-годишно момче в автобус в София, съобщи Би Ти Ви. Днес следобед момчето, което беше съблечено голо до кръста в столичния градски транспорт, защото е с блуза на ЦСКА, а пътници и шофьор наблюдаваха безучастно.е било привикано тук в Първо районно управление

Професорът марсианец става индианец

Професорът марсианец става индианец

Индианец от племето команчи. Така ще се впише на преброяването на населението догодина проф. Петър Иванов, който преди близо десетилетие се определи като марсианец. Русенският писател и общественик отново силно критикува методите на преброяването, като го определя като "скъпо и ненужно". Затова и със самоопределянето като индианец показва своя

МОРЕ ОТ НАРУШЕНИЯ ЗА НАТАЛИЯ

МОРЕ ОТ НАРУШЕНИЯ ЗА НАТАЛИЯ

Наталия Сименова може и да е изпълнена с "Море от любов" в себе си, но на пътя явно блондинката си е за цяло "Море от наказания". Тв водещата бе засечена от "България Днес" да говори по телефона, докато шофира мощния си скъпарски джип. Наред с това има проблем с левия фар, чиято крушка е изгоряла. И това бяха видимите нарушения. Наталке, не така

Гадже подари джип на Бориса

Гадже подари джип на Бориса

За Свети Валентин  Тютюнджиева продължава  да крие мъжа си Джип от гаджето си получи Бориса Тютюнджиева. Мъжът до сексапилната моделка подари на брюнетката лъскаво и скъпарско возило за Деня на влюбените. Джипът е чисто нов и цената му е няколкостотин хиляди лева. Тузарската кола е паркирана пред дома на Бориса в навечерието на Св. Валентин

Чудо в Поморийския манастир

Чудо в Поморийския манастир

Момиче проговори и се излекува от детски паралич Невиждано чудо се случва в Поморийския манастир "Св. Георги Победоносец". Момиче проговаря, излекува детски паралич, а след години се омъжва и има четири деца. Преди повече от година Дарина Костадинова от Поморие се заговаря с продавачка на зеленчуци в морския град

Бойко Кръстанов слиза от сцената

Бойко Кръстанов слиза от сцената

Бойко Кръстанов реши да се откаже от актьорството, за да преследва кариера на пиар в столичния Младежки театър. Или поне така се шегува. Звездата от "Стъклен дом" призна, че е повече от заинтригуван от обява на Младежкия, с която търсят нови кадри за пиар отдела си. Написана в шеговит тон, обявата изтъква "предимства" като безплатен асансьор

Шест кинта на ден за Босия

Шест кинта на ден за Босия

Поетът бори грип с кислородна вода Пенсията ми е 186 лв., това е половината от прага на бедността, казва дисидентът "Пенсията ми е 186 лева. Тоест - наполовина от прага на бедността, който е 361 лв. Това означава, че оцелявам с 6 лв. на ден. Стигат ми. И нека се знае, че не могат да ме уплашат." Това сподели пред "България Днес" Николай

Нападнатото в автобус момче спечели сребърен медал по самбо

Нападнатото в автобус момче спечели сребърен медал по самбо

Въпреки изживения стрес, нападнатото 14-годишно момче, което беше ударено и съблечено в автобус 404 в столицата, е участвало в националното първенство по самбо и е спечелило сребърен медал. Това обяви директорът на спортното училище, в което учи детето Борис Борисов, предаде БНТ. Продължава издирването на нападателите на 14-годишното момче,

Ванга вещае чудеса утре

Ванга вещае чудеса утре

Ванга предрекла пред Сергей Кастарной На 22.02.2020 г. в 22:02 часа България ще получи защита от извънземен разум, казала още пророчицата "В дните 22 февруари в 22:02 часа и на 22 декември 2020 г. ще се случат чудеса. В един от тези дни ще има слънчево затъмнение, много мощно - може да стане от взрив до голямо наводнение

Спецсъдът отказа да отмени наложения арест на  Васил Божков и Георги Попов

Спецсъдът отказа да отмени наложения арест на Васил Божков и Георги Попов

Специализираният съд окончателно отказа да отмени наложения 72-часов арест на бизнесмена Васил Божков и на Георги Попов, предаде БТА. Служебните защитници искаха отмяна на тази мярка, което означава, че ако искането им беше уважено, то при връщането на двамата в България, те нямаше да бъдат задържани

Консулът ни в Милано: Паниката намаля, хората живеят нормалния си живот

Консулът ни в Милано: Паниката намаля, хората живеят нормалния си живот

Паниката намаля, хората започнаха да живеят нормалния си живот. все по-малко хора са с маски по улиците. Хората почват да се успокояват, макар че имаме 400 заразени от вируса на болестта. Вече има и заразени деца. Това каза генералният консул на България в Милано Таня Димитрова пред БНТ. "Имаме и позитивни новини - снощи в 23:07 часа кацна

Дженифър Лопес кани Меган Маркъл за своя шаферка

Дженифър Лопес кани Меган Маркъл за своя шаферка

Предстоящата церемония, по време на която Дженифър Лопес и Алекс Родригес официално ще се врекат в любов един към друг, се очертава като сватбата на годината, която цял свят тръпне да види. По информация на американската преса събитието ще струва на младоженците около 3 милиона долара, а приготовленията за него вече са започнали

Пищящи фенки преследват Наум Шопов (Видео)

Пищящи фенки преследват Наум Шопов (Видео)

След доцент Деси Бакърджиева става професор Лили АНГЕЛОВА снимки: Пламен КОДРОВ Над 200 симпатични и пищящи фенки на Наум Шопов-младши дойдоха на прожекцията на сериала "Откраднат живот" в столично кино, видя "България Днес". "По-полека, една след друга", радваха се фотографите на интереса, който предизвика синът на Христо Шопов

Първи случай на коронавирус в Гърция

Първи случай на коронавирус в Гърция

Първи случай на заразен с коронавирус е регистриран в Гърция, съобщи Ройтерс. Информацията е потвърдил гръцкият министър на здравеопазването Сотирис Циодрас. Положителен резултат е дал тест на 38-годишна жена, която е пътувала до Северна Италия, предава Би Ти Ви. Тя е в добро състояние и е под наблюдението на лекарски екип в Солун

Масово мият улици в София

Масово мият улици в София

Служители на почистващите фирми в София миха вчера булеварди и улици. Общо 788 дка улици са измити за първите два месеца на годината в София. По-топлата зима позволява общината да предприеме подобни действия, които са част от мерките за по-чист въздух. През януари машинно са измити 406 дка улици, а до 17 февруари - още 382 дка

Гласът на Скрудж - щедър за ЧРД

Гласът на Скрудж - щедър за ЧРД

Той може да е озвучавал най-известния скъперник на света - Ебенизър Скрудж, но не пести пари да празнува щедро с приятели рождения си ден. С тези мисли как да прекара празника си навръх 3 март топпапараците на "България Днес" изловиха театралната звезда Георги Новаков. Дългогодишният глас зад кадър се разхождаше умислен по улиците и умуваше как да

Нов футболист за Зоуи

Нов футболист за Зоуи

Моделката Зоуи Кристофали определено има слабост към футболистите. Преди около десет дни тя бе спипана на романтичен обяд със звездата на "Милан" Тео Ернандес. Но явно всичко между тях е било само флирт. Няма как иначе да си обясним факта, че в момента татуираната моделка почива с друг футболист. Тя се радва на компанията на Ибрахима Мбайе от

Ивайло Захариев обсъжда проекти на припек

Ивайло Захариев обсъжда проекти на припек

Със своя колежка и приятелка пие кафе на припек артистът Ивайло Захариев, видя "България днес". Според източници на вестника русата красавица се казва Русана Кателиева и е организатор и продуцент на редица родни сериали. Вероятно срещата между двамата е за работни ангажименти. За да обсъдят проектите си, те седнаха в заведение на бул

Фризьорът на Николета избяга от Милано

Фризьорът на Николета избяга от Милано

Фризьорът на родните звезди Венелин Кондаков избяга от Милано! Причината е коронавирусът, който в последните дни достигна и до Италия. Огнището на заболяването е в северните области Ломбардия и Венето. Столица на първата е именно Милано. Цяла северна Италия е поставена под карантина. Кондаков, който у нас е известен като фризьорът на Николета