Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8188289 www.bgdnes.bg

350 бона за "Левски" от дербито

350 бона приблизително ще влязат в касата на "Левски" от дербито с ЦСКА-София. Парите са от продадените билети и карти за мача. Двубоят е днес от 14,45 ч. на Националния стадион.

Феновете на "сините" изкупиха предвидените за тях пропуски в секторите "А" и "Б". Тези за централната трибуна свършиха първи. Тяхната цена бе между 15 и 30 лв. Има и около 410 места във ВИП ложите за по 77 лв. бройката. Те също бяха изкупени. Билетите в "Б" също привършваха вчера в ранния следобед. Така общо привържениците на "Левски" ще влеят в касата на клуба около 300 000 лв. само от билети тези дни.

Реклама

Далеч по-ниска е активността на феновете в червено. Довчера в сектор "Г" бяха заети около 3000 места. Но за там пропуски купуваха и ултраси на "Левски" - целта е вражеската трибуна да остане празна. Около 1000 човека се очакват и в сектор "В". Така привържениците на ЦСКА-София ще внесат в касата на "сините" около 50 000 лв.

След като се изчислят разходите за наем на стадиона, полицейски такси и др., се очаква в клуба да останат около 300 000 лв. Те най-вероятно ще бъдат изразходвани за някои спешни плащания, които "Левски" трябва да направи.

"Сините" са отхвърлили изгодна оферта за титулярния си вратар Милан Миятович. Тя е била от Азербайджан. Стражът сподели, че очаква яснота за решението на БФС за футболистите на този пост извън ЕС. То ще стане се разбере през април.

"Всичко в клуба е идеално за сега - каза той пред медии в Черна гора. - Доволни са от мен и дори отхвърлиха изгодна оферта от Азербайджан."

Вратарят очаква с нетърпение дербито.

"Всички в клуба са готови за голямо дерби - добави той. - Подготвяме се добре и очакваме пълни трибуни. Двата клуба имат голямо и старо съперничество. То датира още от комунизма, когато "Левски" е бил под опеката на полицията, а ЦСКА под тази на армията. Вярно е, че "Лудогорец" в последните седем години е шампион, но все пак това е най-голямото дерби в България. Чувствам се страхотно, готов съм и се надявам да покажем най-доброто в дербито. "Левски" е по пътя на голямо възстановяване след години на криза и наистина е хубаво да бъда част от този проект."

Реклама
Реклама
Реклама