Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8197361 www.bgdnes.bg

Старо гадже преследва Николаос

Май наистина "ръжда не хваща"... 

Цитиридис обсебен от бивша любов, иска го 

По-упорито нещо от бивше гадже няма. Ако ти я търсиш, тя ще бяга! Ако обаче вземеш, че станеш известен тв водещ и те натикат в обувките на Слави Трифонов, бъди сигурен, че тя ще ти скъса телефона. Ще има да ти праща съобщения, ще звъни ден и нощ, ще повтаря, че всъщност те иска.
Не му е лесно на Николаос Цитиридис, сам призна, че старо гадже го преследва. Откакто го сложиха за водещ на вечерното шоу по Би Ти Ви, негова стара любов доказва приказката, че "Старата любов ръжда не хваща" и иска да я трансформира в "Където е текло - пак ще тече!"
Николаос обаче не се дава, той да не е балама. В момента е на върха на славата, така или иначе, интересът на нежния пол към него е неимоверен. Сега му е паднало, би казал някой циник, да си поживее! Освен това, в интерес на истината, в живота на Николаос вече има едно създание от женски пол. Нещо повече - тя живее с него.

Не е типична сексбомба ала Студентски град - няма джуки, наблъскани с хиалурон, няма ботокс, няма силикон, "натурална" е, шегуват се зевзеците.
Носи нетипичното име Карма. Става дума, разбира се, за котката му, домашния любимец, с който живее. "Най-много обичам майка ми и котката ми. Моята Карма - дамата на сърцето ми.

Тя стана много известна, докато бях вафлен блогър. Зареждам се с цялата енергия на света вечер, когато се прибера и ме посрещне това момиче", признава Цитиридис.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама