Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8197913 www.bgdnes.bg

Конте умува за Ериксен

Превръщането на Кристиан Ериксен в голяма звезда на "Интер" може да започне в Разград, предрича футболната библия на Италия "Гадзета дело Спорт". Датчанинът бе привлечен от "Тотнъм" в края януари срещу 20 млн. евро и все още се адаптира към живота в Италия и стила на "Интер."

Ериксен влезе в игра през второто полувреме на мача срещу "Лацио", загубен от "нерадзурите" с 1:2. Нито веднъж досега Кристиан не е започвал като титуляр за отбора на Антонио Конте, което изненадва специалистите на Ботуша. Но нищо чудно Ериксен да започне от първата минута в мача от Лига Европа срещу "Лудогорец". Според "Гадзета дело Спорт" този двубой е отлична възможност новото попълнение да блесне и да натрупа самочувствие преди важните битки за титлата в Италия. Срещата от 1/16-финалите на Лига Европа между "Лудогорец" и "Интер" е в Разград на 20 февруари, четвъртък, от 19,55 часа. Всички билети вече са продадени.


Антонио Конте не крие разочарованието си от загубата от "Лацио" в първенството, въпреки че това едва ли ще се отрази на представянето срещу българския шампион.
"Доволен съм от играта, но не и от резултата - коментира специалистът. - Начинът, по който допуснахме два гола, си е подарък за съперника. Не мога да не бъда притеснен, че в големите мачове грешките ни се увеличават. Това е част от израстването. Показваме известна наивност и играчите трябва да бъдат по-спокойни в някои ситуации. През този сезон е имало и други срещи, в които повеждаме и губим. За пример давам двубоите с "Барселона" и "Борусия" (Дортмунд). Ще минем и през това. Момчетата работят здраво и съм им благодарен." "Интер" е абсолютен фаворит преди мачовете с "Лудогорец", но това може да бъде нож с две остриета. Треньорът на "орлите" Павел Върба със сигурност е подготвил изненади за съперника.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама