Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8206351 www.bgdnes.bg

Съдят Балотели за сексуално насилие

Марио Балотели се изправя на съд за сексуално насилие над непълнолетна. Анонимното момиче възобновява претенциите си към скандалния футболист, който преспал с нея през 2018 г. Според адвоката на девойката тя е била подведена и е правила секс с него не по собствено желание, въпреки че двамата имали краткотрайна връзка. Момичето първоначално твърдяло, че е пълнолетна. По-късно признала, че е на 17 години и поискала от Балотели 100 000 евро, за да не отиде в полицията. От своя страна бившите юридически съветници на момичето опитали да продадат историята на местните таблоиди. Нападателят на "Бреша" отказал да плати парите и сега отива на съд. Предполагаемата жертва на Балотели е от градчето Басано дел Грапа, близо до Виченца. По време на аферата Супер Марио играе за френския "Ница".
"Младата жена заведе дело срещу Балотели през 2018 г. - каза адвокатката й Елиза Ромео. - В началото имахме консенсус. Първоначално обвиненията бяха в сексуални действия против волята на момичето. Сега са за сексуално насилие."
Така на Балотели му предстои изправяне пред съда в Италия. Все още е възможно двете страни да постигнат споразумение, но футболистът ще трябва да се бръкне сериозно. Евентуална присъда ще доведе и до изгонването на Марио от "Бреша".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама