Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8207825 www.bgdnes.bg

Годжи конкурент на Слави

Нов бизнес с годеницата си почна шоуменът

Продуцентска компания си регистрира преди дни затъналият в дългове Георги Милчев

Конкурент на ментора си Слави Трифонов става Георги Милчев-Годжи, показа проверка на "България Днес". След дългогодишните си изяви като изпълнител в продуцираното от Дългия шоу Годжи е събрал смелост да опита реализация на собствени проекти. За целта Милчев регистрира собствена импресарска агенция "Арт Инфлуенс". Дружеството е създадено преди месец с предмет на дейност продуциране и менажиране на артист изпълнители, аудио-визуални продукти, радио-телевизионни и шоупрограми, осигуряване на реализацията им на пазара.

Реклама


Все дейности, с които до момента се занимава работодателят на Годжи Слави Трифонов. Покрай шоуто самият китарист вече е натрупал немалък опит по темата. През годините Милчев неведнъж е участвал в продуцирането на отделни песни на екипа или се е грижел за кариерата на свои колеги, обясниха запознати. Краен надзор винаги е упражнявал Дългия, което така и не дава възможност на Годжи да разгърне таланта си. Като собственик на шоуто Слави логично прибира и лъвския пай от приходите, които проектите на подчинените му реализират.
С новата си фирма "Арт Инфлуенс" Годжи получава шанс да наложи нови звезди на музикалната сцена, обирайки лично финансовите облаги от това. Допълнителен бонус е и фактът, че Георги Милчев се изявява и като композитор и така лично може да създава нови хитове за клиентите си.
Очаква се основна движеща сила във фирмата да бъде Георги Милчев, макар по документи той да притежава едва 10 процента от акциите. Останалите са собственост на годеницата му Надежда Дончева, която наскоро го дари с дъщеричка.
Разпределението далеч не е случайно, убедени са близки до "Шоуто на Слави". Причината според тях са финансовите проблеми на китариста. От години Годжи е преследван от всевъзможни кредитори заради необслужвани заеми или неплатени данъци. Сумите са стотици хиляди левове. Немалка част от парите са натрупани след неуспешни бизнес начинания на Милчев. След отказа му да си плаща вноските са запорирани част от фирмите му, под възбрана е поставен огромният апартамент на Годжи в баровски столичен квартал и къща в родния му Криводол.
Регистрацията на новата фирма позволява парите на Годжи, които изкарва от самостоятелни участие или продуциране, да постъпват по сметки на приятелката му. Така шансът заработеното да попадне в ръцете на кредиторите на Годжи е минимален.

Самата годеница на Годжи отдавна върти собствен бизнес. Чаровната Надежда има собствено магазинче за биопродукти. Гледането на малката им дъщеричка не пречи на красавицата почти всеки ден лично да застава зад щанда. С усмивка на уста блондинката обяснява на клиентите ползите от здравословните органични продукти. Сред хитовите артикули е пречистено масло с черен трюфел. За разлика от Георги Милчев Надя няма проблем с парите. Фирмата и отчита солидни печалби, а дългове или невърнати кредити няма. Така без проблем младата дама може да издържа преспокойно прочутия си съпруг, стига да се наложи.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама