Реклама
https://www.bgdnes.bg/video/article/8210346 www.bgdnes.bg

Братя и синове - ЧЕРНИТЕ овце на звездите (ВИДЕО)

Хващат семействата на елита с дрога, проститутки и алкохол

Надя Панкова

Човек не си избира роднините. Това е единствената утеха на много от българските популярни лица от властта, сцената и спорта, щом стане дума за семействата им. Масово едни от най-успелите у нас (а и не само) имат кръвна връзка с черна овца, която ги позори с изцепки и слага срамни петна върху иначе успешните им биографии.
Мечтата на много жени в България и идолът на мъжете с вкус към гангстерството - актьорът Захари Бахаров, така и не успя да убеди брат си Явор, че престъпниците си живеят царски само в "Под прикритие". Гологлавият мачо за пореден път трябваше да се черви след проявата на малкия си брат, който пак бе заловен да кара пиян и дрогиран в Банско. Явор, който е почти толкова популярен колкото и брат си, няколкократно поставя светлините на прожекторите върху по-нелицеприятния си профил - този на буен хулиган с уклон към побоите, средните пръсти, дрогата и пиянството. Черната овца в семейство Бахарови неведнъж е бил повод цялата фамилия да затваря телефоните на медиите и да обикаля да го оправдава по телевизиите.
Без оправдания за брат си е друга звезда от ефира - Димитър Рачков. Комикът и актьор не продумва и дума за брат си Петър, който няколко пъти е залавян от полицията. Петър Рачков бе пипнат с фалшиви долари, белезниците му щракнаха и заради минилабораторията за наркотици в колата му. Ченгетата сгащили брата на Рачков с истински арсенал за производство на дрога - амфетамини, течности в пластмасови бутилки, електронна везна и термометър. Това обаче не е всичко, по-малкият Рачков се изправи най-сетне пред съда миналата година, след като бе сгащен с пико в дома си след разследване от полицията. Той обаче сключи споразумение с прокуратурата и се размина с условна присъда.
Позор с дрога преживя и футболната ни легенда Димитър Бербатов. Братчето му Асен стана за посмешище на цялата държава, след като бе заловен да крие кокаин в детско столче на задната седалка на колата си. Черната овца на фамилия Бербатови дълго стоя изолиран от семейството заради петното, което лепна на Бербо и славата му в цял свят, а самият Митко дори не му говореше. Майка им Маргарита все пак успя да помири някак двамата братя, а Асен дори получи ходатайство от именития си батко да си опита късмета като треньор на юноши в Лондон. Преди това обаче позорната случка с Асен, дрогата и бебешката количка се въртя из медиите и съдебните зали толкова дълго, че Бербо се зарече да не казва и дума повече за роднината си в медиите.
Ако не са братята, ще са синовете, вайкат се в други звездни семейства. И без това преживелият сблъсъци с властите шампион Гълъбин Боевски за малко не преживя сблъсък с инфаркта, след като синът му Пол бе заловен с наркотици. Подобно на Асен Бербатов синът на щангиста също хитро скрил опиата - във фенерче, но полицията я намерила. Така Пол Боевски донесе поредния резил за фамилията, но фенове се утешават, че щом таткото е бил уловен с 9 кг кокаин на летището в Сао Пауло, то дрога в батерии на фенерче са естествено продължение на семейната традиция. Като разнообразие в дрога драмите изглежда проявата на Константин - син на именития ваятел Георги Чапкънов, който ограби банка преди броени дни с чорап на главата. Младият мъж имал проблеми с наркотиците, а очевидно и не само с тях, тъй като за обира избрал чорапогащник, който не само прозирал, но и се скъсал... Чапа с горчивина призна, че престъпникът му е син, но отказа да коментира уклона му към обири.
Депутатските роднини оставят още по-горчив привкус в народа. Крум Танев направи татко си известен, след като бе заловен с 440 г марихуана на задната седалка на колата си. Мълчаливият като риба депутат от ГЕРБ Димитър Танев се наложи да маже, че детето му нямало нищо общо с намерената в колата му торба с трева. Въпреки това Танев скоро прекрати политическата си кариера. По-големият син на евродепутата Станимир Илчев - Владимир, 11 години бе съден за склоняване към проституция и трафик на бели робини, но всичко приключи с оправдателна присъда. Не и за баща му, който обикаляше медиите с насълзени очи и твърдеше, че Владимир е натопен. Не натопен се оказа обаче братът на Георги Стоилов от БСП, който накара депутата да почервенее от срам повече от партийната си книжка. Причината - Илия Стоилов избяга от правосъдието в България с огромна сума пари след обвинение в рекет. Социалистът Стоилов отърва депутатския стол само защото Корнелия Нинова обяви, че братята не бива да плащат за греховете на бизнесмените рекетьори.

Невръстният в сравнение с другите прегрешили роднини на елита син на президента Румен Радев – Георги, също не бе подминат от скандалите. Петно върху именития си татко Георги лепна, след като бе замесен в училищен побой заради момиче, а след това заловен от полицията заради пердах пред столична дискотека. Въпреки успешната си футболна кариера синът на президента Радев влезе в устите на клюкарите и в сводките на полицията заради хулигански прояви. Татко му подобно на всички други от елита отказа коментар за поведението на сина си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама