Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8210717 www.bgdnes.bg

Биляна забрави Валери

Биляна Дол - бившата вече приятелка на футболиста Валери Божинов, окончателно го прежали. Сръбкинята дори забрави рождения ден на нападателя този месец и не му се обади, за да му честити.
Припомняме, че в същото време нейната добра приятелка и бивша съпруга на Божигол - Николета Лозанова, написа любовно послание до бащата на детето им. Биляна очевидно няма никакво намерение да запази каквито и да е взаимоотношения с българина и отказва да комуникира с него.
За сметка на това тя е намерила начин да се отдалечи максимално от футболиста, като цял февруари се препичаше по плажовете в Дубай. От няколко дни Биляна отново е в родния си Белград, където се завърна да живее. В края на миналата година двойката опита да се събере за кратко, но още за Нова година брюнетката отсвири Божигол и празнува в изцяло женска компания. Биляна Дол няма никакво намерение повече да се вясва в България, макар че до неотдавна живя дори във Враца с любимия си.
34-годишният Валери отново е ерген. Той подписа с втородивизионния италиански тим "Пескара". Градът е на брега на Адриатическо море. А Божинов е свободен за нови завоевания.
В същото време излезе слух, че модният бизнес на Биляна е сериозно зациклил. Тя има своя линия за дрехи. От известно време насам сръбкинята спря да рекламира аксесоарите си в социалните мрежи. Преди това модел на дрехите си бе самата тя. Кройките бяха предназначени предимно за мацки с изваяни тела.

Алисия също с нов мъж

Една от първите големи любови на Валери Божинов - фолкпевицата Алисия, също отдавна не страда по футболиста. Съвсем наскоро тя обяви, че има сериозен човек до себе си, но той не е известно лице.
Алисия дори често провокира мъжката част от аудиторията с по-разголени кадри. Тя си направи селфи само по бански със супер изрязано долнище, което едва прикриваше най-милото й.
Иначе през февруари изпълнителка бе на екзотична почивка в Мексико с новия си любим. С тях бе и синът на Божинов и чалга дивата - Валери-младши.



Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама