Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8212886 www.bgdnes.bg

Джорджано минава Ком-Емине

Загрява със селфита в палатка в хола

Риалити звездата и най-известен зевзек в България Джорджано се стяга да измине най-дългия пешеходен маршрут у нас. За похода от връх Ком до нос Емине Джорджано се е снабдил с палатка и челник, за което веднага се похвали в социалните мрежи. Кадрите предизвикаха противоречиви реакции.
Старозагорецът Мирослав Стоянов си търси компания за прехода по билото на Стара планина и пусна специално събитие във фейсбук.
"Бих се радвал да се запозная с приятни хора, имащи желание за този преход", написа Джорджано.
Тръгването е на 20 юни в зори. Така вероятно Джорджано и останалите ентусиасти, които ще се включат в похода, ще посрещнат Джулай морнинг някъде около хижа "Узана", където е географският център на България и среда на прехода. Разстоянието по маршрута е около 600 км. По време на прехода се изкачват около 100 върха на Стара планина. Обикновено трасето се взима за около двайсетина дни, въпреки че рекордът е на Кирил Николов-Дизела, който успя да го мине за под 5 дни.
Макар да има месеци до старта на прехода, изпълнителят започна да подготвя екипировката си. Джорджано се похвали, че вече си е купил палатка и челник. Снима се с тях и си пусна селфи от разгънатата в апартамент, вероятно в хола му, палатка. Кадрите предизвикаха доста противоречиви коментари в социалните мрежи. Докато едни го поздравяват за избора му на туристическа екипировка, доста хора се забавляват с тапетите с флорални мотиви в стаята на Джорджано. Трети се шегуват дали слабичкият изпълнител ще има сили да обикаля горите. Всъщност Джорджано е стар планинар и наред с клиповете на песните си в канала си в Youtube пуска и видеа от обиколките си сред природата. От тях личи, че Стара планина съвсем не му е непозната, но прави и походи в Рила.


Докато Джорджано стяга багажа за планините, последният му хит продължава да събира популярност. Още когато бе пуснато през декември, мoщнoто изпълнeниe в хaрaктeрния зa нeгo cтил нa нaй-извecтнaтa кoлeднa пeceн в aнглoeзичния cвят "Джингъл бeлc" зaвлaдя интeрнeт прocтрaнcтвoтo. Сaмo зa някoлкo чaca песента нaтрупa cтoтици кoмeнтaри и cпoдeляния, при това в целия свят. Въпреки че Коледа отдавна мина, песента продължава да се върти. Проверка на "България Днес" показа, че видеото вече гони милион и половина гледания.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама