Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8213355 www.bgdnes.bg

Тръмп се подигра на филма "Паразит", който спечели "Оскар"

Американският президент Доналд Тръмп се подигра на получилия награда "Оскар" за най-добър филм "Паразит". На предизборен митинг вчера в щата Колорадо Тръмп довери, че му се иска да се върнат класически творби като "Отнесени от вихъра", предаде Ройтерс.

Американският президент имитира водещ на церемонията по раздаване на наградите "Оскар" и попита риторично какво по дяволите е било всичко това?! Имаме си достатъчно проблеми с Южна Корея, с търговията. И след всичко, те им дават награда за най-добър филм, коментира той.

Реклама

"Не може ли да получим обратно "Отнесени от вихъра", моля?" каза Тръмп пред хиляди свои привърженици, визирайки филмовата класика, получила "Оскар" за най-добър филм преди 80 години.

Американският президент се изказа негативно и за Брад Пит, който бе удостоен с "Оскар" за най-добра поддържаща роля за филма "Имало едно време в Холивуд".

При получаването на наградата си Пит каза, че разполага с повече време за произнасяне на слово - 45 секунди, отколкото е имал бившият съветник на Тръмп по националната сигурност Джон Болтън на процеса по импийчмънт в Сената.

"Никога не съм му бил голям почитател. Голям умник се оказа", заяви Тръмп за Пит.

След митинг в Лас Вегас, на който ще говори днес, президентът се връща във Вашингтон.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама