Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8215083 www.bgdnes.bg

"Лудогорец" тръгва в атака срещу "Интер"

"Лудогорец" не отписва реванша срещу "Интер" въпреки домакинското поражение с 0:2 в Разград. Разочароващият резултат от първия мач е бил в сметките на треньора на "орлите" Павел Върба, който е наясно със силата на съперника. Чешкият наставник има разработени варианти за схемата на "Лудогорец" при гостуването на "Сан Сиро" според резултата, който трябва да гони неговият отбор. Това научи "България Днес" от свои източници в клуба от Разград.

Върба е бил много разочарован от второто попадение във вратата на Пламен Илиев, дошло в добавеното време на мача. Специалистът е наясно, че при краен резултат 0:1 на "Лудогорец Арена" шансовете на тима му да направи обрат в Милано биха били много по-големи. Краен успех за "орлите" при изоставане с 0:2 граничи с фантастиката, но Върба има добри спомени от гостувания в Италия. През пролетта на 2013 година неговият "Виктория" (Пилзен), елиминира "Наполи" след победа като гост с 3:0 и у дома с 2:0. И тогава, и сега мачовете са 1/16-финали в турнира Лига Европа. Със сигурност чешкият специалист ще се опита да повтори успеха си, този път начело на "Лудогорец".


"Получихме много нелеп втори гол - заяви Върба след мача в Разград. - "Интер" беше по-добър с топката, но това е силното качество на този отбор. В Милано отново ни чака тежък мач, но нетърпението ни е още по-голямо, защото срещата е на "Сан Сиро". Много съжаляваме, че не успяхме да задържим 0:0 до края. Това щеше да направи по-интересен втория мач."




Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама