Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8217195 www.bgdnes.bg

Митко Павлов отказа на Гала

Не ми се занимава с глупости, работят ми се интересни неща, казва водещият

Димитър Павлов отказа да води рубрика в предаването "На кафе".
Известният радио- и тв водещ отхвърли офертата, защото я сметнал за несъстоятелна.
"През декември ме потърсиха от "Нова". Така и не разбрах за какво точно им трябвам - май искаха просто да се въртя около Гала. Казах "не", защото ангажиментът ми се стори абсурден. Не е за мен този ефир. В последните години са ме искали и от други телевизии, но и техните предложения ми се сториха несериозни. Просто не ми се занимава с глупости", категоричен е Митко.


За последно в ефир Павлов работеше в Би Ти Ви в предаването "Мармалад". Там имаше весела рубрика, която разсмиваше от бебе до баба. За съжаление, той бе сменен в предаването от Мария Силвестър, която смени доста от концепцията на талантливия водещ и за него място в "Мармалад" така и не се намери. А бяха супер стегнат екип с Радост Драганова.


Завършилият публична реч в НАТФИЗ Митко Павлов в момента е радиоводещ.
За себе си казва: "Не се приемам на сериозно и се забавлявам. Нещата са ден за ден, понякога се получава, понякога не. Сам си пиша сценария. Гледам ежедневници, особено английски сайтове с жълтини, които да са смешни, и ги завъртам. Редактор нямам. Когато не съм окей, обаче си го казвам на слушателите, не го крия", твърди водещият.
Митко има син Никола, който вече е на 3 години и 8 месеца, а още не ходи на детска градина. В държавните забавачници нямало места за хлапето, казва татко му.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама