Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8217315 www.bgdnes.bg

Иванка Младенова, феномен: Лекувам тайно от зависимости

Церя и без човекът да го е поискал

Коя е тя
Иванка Младенова е една от най-търсените жени в България. Наричат я "небесният омбудсман". Офисът й в центъра на София винаги е пълен с пациенти. Тя не се занимава с магии и ясновидство, не е врачка, но е надеждата за много страдащи, които имат нужда от помощ. Иванка Младенова е носителка на статуетките "Златен феномен" за 2004 и 2005 г. Член-кореспондент e на Международната академия по информатизация към ООН.

- Г-жо Младенова, наричат ви "жената чудо". От години лекувате с т.нар. "космически код". Как става това?
- За Бог разстояние няма. Аз само моля за помощ на този човек, а изцелението го дава Той. Разбира се, имам си думи, за да правя това. Всеки човек има избор какво да прави в този си живот, но при зависимите от психотропни вещества е много трудно изцелението доживот. Когато волята на тези хора е "на колене", не осъзнават какво вършат. Тогава моралният закон за свободния избор не важи. Не се набърквам в кармата, но имам разрешението, когато човек има зависимост, да го излекувам тайно, без сам да го е поискал. Това е тайната при мен. С метода ми на лечение, който не признава обреченост и физическо разстояние, съм призната от Сдружението на алтернативните лечители в България (САЛБ) и от Международната академия по информатизация към ООН.
- Има ли и други българи, които имат този "код на изцелението"?
- Предполагам, да, вероятно има такива хора, които могат да измолват изцеление свише при случаите, когато човек е умопомрачен от алкохол, наркотици или поради друго психично състояние. Лекарствата са за лекарите, билките са за билкарите, а моята работа е да внеса душевен мир. Аз съм духовен лечител, защото помагам на духа и на душата да се осъзнаят и да се борят срещу порока. Дарбата ми е космически код. С него викам вашите духовни водачи, ангели, архангели и моля пред тях за здраве. Всеки човек си има ангел пазител, който също му помага. При мен се ходи само с една снимка. Трябва ми, за да видя образа на онзи, за когото ще моля, но и да прозра първопричината за проблема му. Много хора пият от депресивни състояния, тъй като не могат да се справят с житейските ребуси, по-слаби са и посягат към чашката. Други, особено младите, пробват просто от любопитство.
- Вашата дарба се отключва по много специален начин, разкажете.
- Да, дарбата ми се отключи през 1998 година. Тогава чух страшната диагноза - микроаденом на хипофизата (тумор в мозъка). Докторите ми даваха само 6 месеца живот, тъй като туморът се развивал много бързо. По това време работех като сестра в очната клиника в Медицинска академия. Развивах кризи със страшно главоболие, кръвоизливи и повръщане. Постъпих за изследвания в клиниката на доц. Протич. Щом започнаха да ми правят скенер, апаратурата блокира и не успяха да ме пъхнат в огромната машинария.
При томографията странните явления продължиха. Как пък излезе, че 12-те снимки са мъгляви, защото съм дишала. Череп има, мозък - няма. Докторите се видяха в чудо от мен. Тогава ми дадоха едно лекарство да потисна тумора, който според медиците растял изключително бързо. Но истинската ми дарба я отключи баба Кунка. Отидох при нея в село Славщица, Ловешко. Бях чула за нейната ясновидска дарба. Отидох при нея с цялата папка изследвания, а тя тъкмо си идваше от коситба с една вила на рамо. Без да поглежда опашката, каза: "Айде, да влезе софиянката". Вътре ми рече: "Да кажеш на доктора, че той има тумор в мозъка, ти нямаш. Здрава си и ще лекуваш. Сега, когато ти стане зле, се хвани за желязо. В първия момент бях шашната, но постепенно установих, че имам силата да диагностицирам. От там тръгна всичко.
- Добре, а как идва при вас информацията "от горе"?
- Отвсякъде идва. Често хората казват: абе, знам, че това е така или онова е така, но откъде го знам - не мога да отговоря. Навярно интуиция. А аз мисля, че това не е интуиция. Ето ви пример: вървиш си по улицата и не мислиш за нищо. Изведнъж в главата ти се появява някаква музика, някакъв мотив, ако щете. След няколко крачки музиката изчезва, но ти не я забравяш. Откъде се е взела тя? А работата е в това, че човекът е попаднал на вълна, където звучи тази музика, навлязъл е в нея, встъпил е в контакт, попаднал е в резонанс и я е получил. Тази вълна не е задължително да бъде звукова. По същия начин в ума ни навлизат и знанията за нещо. Някой нещо си е помислил, той още не е отворил уста да го изрече, а ти вече знаеш какво ще каже. Освен това има и друго - в нашите кръвоносни съдове кръвта тече по спирали и донася тук-там информация. Всяко спираловидно движение излъчва вълнови полета. Затова всеки орган, всяка структура на нашето тяло си има своя вълнова характеристика. Такива характеристики има и при хомеопатичните препарати. При съвпадане на характеристиките възниква така нареченият биорезонанс. Ако в кръвта попадне нужният препарат, съдържащ същата вълнова характеристика, каквато и даденият обект, тогава възниква резонанс. Този резонанс може да бъде и на ниво система и орган, и даже на клетъчно ниво. И клетките, както и органите започват да работят дружно, в порядък, вследствие на което се променя състоянието на организма. На този принцип действат хомеопатичните лекарства. В крайна сметка всичко е много просто. Като лекарства работят и същите тези характеристики, които човек винаги е имал, има ги и ще ги има. Всичко работи, всичко излъчва информация. Дори ако хората просто живеят заедно, при тях се случва синхронизация на много вътрешни процеси. Обикновено връзката между майката и детето е много силна. Майката винаги усеща, когато с детето, което в момента не е у дома, се случва нещо. Същото взаимодействие на полетата, същата връзка има и при влюбените. Откъде те разбират един за друг? Нашата природа е такава - аз например не зная откъде зная това или онова. Възможно е информацията за състоянието на човека да се предава в резултат на излъчвания на някакви вълни при процесите на кръвообращение, храносмилане и т.н. Информацията като съставна част присъства навсякъде. В това отношение дори геолозите са открили интересни неща.
- Какви например?
- Това, че на Земята има причудливи места, които образуват окръжности с различен диаметър. Когато се запознахме с картата на тези места, стана ясно, че в точките на пресичания на тези окръжности (защото те се пресичат) се намират манастири. Неслучайно различни съоръжения за приемане на информация се поставят на пресечни точки на различни окръжности. Целта е това - да се получава информация. Куполът също събира информация. Опитайте някой път да постоите под купола в църквата. Тогава много бързо ще се убедите в правотата на по-горе казаното.
- А защо хората вече не умеят да "разчитат" информация за бъдещето?
- Някога са умеели. И аз си мисля, че екстрасенсите, лечителите, но само истинските, на високо ниво, могат да интерпретират подобна информация. Т.е. те притежават умението да установяват някои неща по отношение диагностика или някаква прогноза за бъдещето. Те по-скоро улавят тази информация.

За поръчка на книгата "Лечителите на България" на www.trud.cc
Телефон на лечителката: 0898 733698

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама