Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8221283 www.bgdnes.bg

Крушчич наказва Евандро за изцепка

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич готви наказание за бразилската звезда Евандро. Нападателят побесня от смяната си при победата с 1:0 над "Ботев" (Пд), въпреки че бе сред най-слабите играчи на терена. Бразилецът започна да ръкомаха към треньорския щаб, да отправя реплики и подмина подадените му ръце за поздрав. Той бе заменен в средата на второто полувреме от сънародника си Рафаел Енрике, който се включи силно и създаде няколко чисти възможности пред вратата на гостите.

Очаква се Евандро да бъде наказан по вътрешния правилник заради показаното неуважение към треньорския щаб и съотборниците си. Нападателят е заплашен с глоба и има голяма вероятност да остане на пейката в предстоящия мач с "Царско село". След фурора в началото на сезона формата на Евандро спадна драстично през последните месеци. За последно се е разписвал на 30 октомври миналата година при победата с 4:0 над "Етър", а преди това бе отбелязал 10 попадения във всички турнири. След завръщането след контузия на Рафаел Енрике титулярното място на Евандро е застрашено, особено ако формата му продължава да спада.
След победата над "Ботев" треньорът Крушчич реши да не коментира изцепките на Евандро и похвали отбора. "Играта ще бъде по-добра с всеки следващ мач - каза сърбинът. - "Ботев" не беше губил в последните десет мача. Влязохме малко нервно в двубоя, особено първите 10 минути. Допуснахме 2-3 контраатаки, но после контролирахме мача. За четири месеца, откакто аз съм треньор, сме получили само 1 гол. Можехме да вкараме още, Али Соу и Енрике направихме пропуски. Спокоен съм за нападението. Заместниците на тези, които ги нямаше, се справиха чудесно. Бяхме малко нервни в началото, но след като вкарахме гол, се успокоихме."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама