Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8226676 www.bgdnes.bg

Силиконка наду бомби за сериал

Спрягана бе за гадже на Ники М.

Бояна Маринова влиза в "Ол инклузив" по Нова телевизия

Силиконовото изкушение Бояна Маринова влиза в сериал.
Изкусителната брюнетка става актриса и ще играе в продукцията "Ол инклузив", която стартира този петък по Нова телевизия. В сериала Бояна си партнира с вечно усмихнатия Ненчо Балабанов и колегата му Любен Кънев, който доби популярност с ролята си на агент в ГДБОП в тв хита "Под прикритие".
Маринова признава, че много се вълнува за дебюта си пред малкия екран и няма търпение да види как се е справила. Тя пази в тайна ролята си, защото няма право да разкрива детайли около продукцията. "От края на февруари започва един много весел сериал, в който имах удоволствието да участвам", похвали се моделката и показа кадър от снимачната площадка, на който позира с Ненчо и Любен.


Бояна беше една от най-популярните родни девойки преди няколко години, но впоследствие изненадващо се покри. Тя беше спрягана за гадже на футболиста Ники М., тъй като често бяха засичани в едно и също заведение. Впоследствие тя се оказа в една и съща компания с Жоро Бирмата и дори беше набедена, че е причината той и Преслава да се разделят. Надълго и нашироко Бояна обясни, че са бегли познати и няма нищо повече между тях.


Вероятно скандалите са дошли в повечко на брюнетката и тя реши да се покрие. И с появата си хвърля голямата бомба. И то сексбомба. Маринова си е сложила огромен силикон, който щедро показва по време на екзотично пътуване до Тайланд. Девойката нямаше почти никакви гърди преди време и е решила да сложи край на тази природна несправедливост. С големите импланти Бояна изглежда още по-предизвикателно и свалячите валят към нея като пролетен дъжд.
Любопитно е, че в сериала "Ол инклузив" Бояна се среща пред камерата със София Маринкова, която е считана за една от най-красивите родни актриси. Дали между двете е имало надпревара коя е по-хубава предстои да видим.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама