Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8228467 www.bgdnes.bg

Дидо аут от Д2

Жена му го праща в чужбина

Грандиозни планове крои Юлия Кулиш за съпруга си Дидо.
Половинката на вокалиста на Д2 открито признава, че иска Деян да напусне бандата. По думите на бременната моделка нейните планове са талантливият й съпруг да замине в чужбина и оттам да покорява световната музикална сцена. Още по-интересното в размислите й за нещата от живота е, че планът й за евентуално заминаване изключва самата нея. Юлия признава в интервю, че след 10 години вижда семейството си в съвсем различна среда от сегашната.
"Деян го виждам да пее и да свири някъде в чужбина и да се прибира тука при нас", споделя Юлия.
Блондинката, която е на път да дари Дидо с първи наследник, е категорична и сигурна, че той ще напусне Д2.
"Той ще направи самостоятелен проект. Мисля, че ще е извън Д2, даже съм сигурна в това", допълва още бившата моделка, която в момента работи като преводач за Наталия Кобилкина.


Юлия неведнъж обявява, че се гаджосва с рокаджията по време, когато и двамата са обвързани. Самите те определят любовната си история като "щура". Украинката си го заплюва по време на концерт на "Аеросмит", на който отива заедно с майка си.
Според близки до известното семейство определено Юлия е водещата и тя взема решенията. Макар че славата и размерите са на страната на Дидо, той е определян от светските клюкарки като "типичен чехльо".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама